ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ SELENIA WR PURE ENERGY 5W30 2L

PEWR5W302L

ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ SELENIA WR PURE ENERGY 5W30 2LΜεγαλύτερη προβολή

PEWR5W302L

Άμεσα Διαθέσιμο

Το Selrenia WR Pure Energy είναι ένα πλήρως συνθετικό λιπαντικό που μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες των πιο σύγχρονων κινητήρων ντίζελ. Xαμηλή περιεκτικότητα σε τέφρα, η οποία είναι απαραίτητο χαρακτηριστικό για την προστασία του φίλτρου σωματιδίων από υπολείμματα προϊόντων καύσης που θα μπορούσαν να προκαλέσουν επικίνδυνα απόφραξη του ίδιου του φίλτρου.

25,17 €

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία Ιξώδους5w30
Χωρητικότητα2Lt
Εφαρμογή σεΑυτοκίνητα
Σύνθεση100% Συνθετικό

Άλλες πληροφορίες

Τι μου προσφέρουν τα λιπαντικά κινητήρα Selenia WR Pure Energy?

Χαρακτηριστικά

Το Selrenia WR Pure Energy 5W-30 είναι το πρώτο προϊόν με σύστημα υψηλής οικονομίας καυσίμου, ένα ειδικό σκεύασμα που επιτρέπει σημαντική εξοικονόμηση καυσίμων σε σύγκριση με προϊόντα με την ίδια ιξωδομετρική βαθμολογία.

Αυξάνει την προστασία στα τμήματα του κινητήρα τα οποία είναι περισσότερο καταπονημένα. ειδικότερα η Selènia WR Pure Energy μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο ρύπανσης από τον στρόβιλο, που είναι η κύρια αιτία πτώσης της απόδοσης και, σε παρατεταμένες περιπτώσεις, θραύσεων.

Επομένως, η Selrenia WR Pure Energy είναι ένα λιπαντικό με πολύ υψηλές επιδόσεις που μπορεί να συνδυάσει το σεβασμό προς το περιβάλλον με τη χαμηλή περιεκτικότητά του σε τέφρα και την προστασία των κινητήρων ντίζελ όλο και περισσότερο υψηλής απόδοσης.

Συμβουλές σχετικά με τη χρήση

Σύμφωνα με το εγχειρίδιο ιδιοκτήτη του ΚΑΕ.

Προτείνεται απο Fiat, Lancia, Alfa Romeo

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

SAE 5W30, ACEA C2, FIAT 9.55535-S1 C.T.R No F510.D07