ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ SELENIA K PURE ENERGY MULTIAIR 5W40 2L

PEMA5W402L

Προσφορά ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ SELENIA K PURE ENERGY MULTIAIR 5W40 2LΜεγαλύτερη προβολή

PEMA5W402L

Άμεσα Διαθέσιμο

Το Selènia K Pure Energy είναι το νέο πλήρως συνθετικό λιπαντικό για νέους βενζινοκινητήρες. Με τη χαμηλή περιεκτικότητά της σε τέφρα προσφέρει πλήρη προστασία του καταλύτη, αυξάνοντας έτσι τον κύκλο ζωής του.

22,98 €

-20%

28,73 €

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία Ιξώδους5w40
Χωρητικότητα2Lt
Εφαρμογή σεΑυτοκίνητα
Σύνθεση100% Συνθετικό

Άλλες πληροφορίες

Tι μου προσφέρει το λιπαντικό κινητήρα Selenia K Pure Energy Multiair ?

Χαρακτηριστικά

Οι νέοι βενζινοκινητήρες μπορούν να συνδυάσουν την εξοικονόμηση καυσίμου, τις χαμηλές εκπομπές ρύπων, την ευκολία χειρισμού και την κορυφαία απόδοση χάρη στην υιοθέτηση καινοτόμων τεχνικών λύσεων όπως η άμεση έγχυση και ο στρόβιλος με μεταβλητή γεωμετρία. Οι νέες βενζινοκίνητες μονάδες μπορούν έτσι να προσφέρουν σημαντικά πλεονεκτήματα όσον αφορά τη μείωση της ρύπανσης εξασφαλίζοντας εξαιρετικά χαρακτηριστικά χειρισμού και αθόρυβη λειτουργία.

Το Selènia K Pure Energy είναι το λιπαντικό ειδικά σχεδιασμένο για να μεγιστοποιεί την οικονομία καυσίμου, να εγγυάται τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς για την καταπολέμηση της ρύπανσης, να προστατεύει τους κινητήρες που έχουν δημιουργηθεί για να λειτουργούν σε υψηλότερες θερμοκρασίες και να ενισχύουν τον τυπικό αθλητικό χαρακτήρα στις υπερσυμπιεσμένες εκδόσεις.

Έντονη μελέτη οδήγησε στον ορισμό της Selènia K Pure Energy όπου συγκεκριμένα πρόσθετα δικαιολογούν πολύ υψηλή θερμική σταθερότητα που θέτει αυτό το προϊόν σε σχέση με όλους τους προκατόχους του. Αυτό το χαρακτηριστικό, σε συνδυασμό με πολύ χαμηλό ιξώδες κρύου και χαμηλό συντελεστή τριβής, καθιστούν το Selènia K Pure Energy το καλύτερο προϊόν με το οποίο επιτυγχάνεται η μέγιστη απόδοση του κινητήρα, διασφαλίζοντας την πλήρη προστασία του.

Συμβουλές σχετικά με τη χρήση

Σύμφωνα με το εγχειρίδιο ιδιοκτήτη του ΚΑΕ

Προτείνεται από Fiat - Lancia

Προδιαγραφές:

  • SAE 5W40
  • ACEA C3
  • API SM/CF
  • FIAT 9.55535-S2 C.T.R. No F603.C07
  • MB-Approval 229.51
  • VW 502.00 - 505.00 - 505.01
  • BMW LL-04