Τα προϊόντα παραδίδονται ή παρέχονται εντός 3 έως 5 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που θα υποβάλετε την παραγγελία σας (εξαιρούνται τα σαββατοκύριακα και οι αργίες).

Εμπιστευόμαστε τις παραδόσεις μας στις εταιρείες ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ (εάν το δέμα σας είναι εώς 3kg)(https://www.elta-courier.gr/) και myTrans (εάν το δέμα σας ξεπερνάει τα 3kg) (http://www.mytrans.gr/) οι οποίες εγγυώνται την καλύτερη εξυπηρέτηση και τους ταχύτερους χρόνους παράδοσης.

Τα προϊόντα τα οποία αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία παραδίδονται στην πόρτα του πελάτη μόνο εντός 5 Km από τα αστικά κέντρα ειδάλλως πρέπει ο πελάτης να πάει να τα παραλάβει από τις εγκαταστάσεις της μεταφορικής εταιρείας.

Ο χρόνος που μεσολαβεί ανάμεσα στην καταγραφή της παραγγελίας και την αρχική παράδοση από τη μεταφορική εταιρεία στον πελάτη αποτελεί το σύνολο δύο παραγόντων :

  1. Χρόνος προετοιμασίας (24 έως 48 ώρες) = πληρωμή, προετοιμασία και παραλαβή της παραγγελίας από τη μεταφορική εταιρεία.
  2. Χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας από τη μεταφορική εταιρεία (24 έως 72 ώρες). Ένα email αποστέλλεται στον πελάτη μόλις φύγει η παραγγελία από την αποθήκη μας.