Από τι επηρεάζεται η διάρκεια ζωής των λαμπτήρων σας ?

Από τι επηρεάζεται η διάρκεια ζωής των λαμπτήρων σας ?

Πολλοί αγοράζουν καινούργιους λαμπτήρες αυτοκινήτων, παρόλο που οι υπάρχοντες λαμπτήρες τους δεν έχουν καεί. Αυτό γίνεται επειδή θέλουν να έχουν ένα εφεδρικό σύνολο μαζί τους μόνο σε περίπτωση που η απόδοση των λαμπτήρων έχει πέσει, αν και εξακολουθούν να λειτουργούν τεχνικά.

Οι λαμπτήρες αυτοκινήτων γενικά δεν δίνουν την ίδια ποιότητα φωτισμού καθ 'όλη τη διάρκεια ζωής τους. Ένας λαμπτήρας πυρακτώσεως θα πέσει σε απόδοση με την πάροδο του χρόνου με παρόμοιο τρόπο με μια μπαταρία - όσο περισσότερο χρησιμοποιείται, τόσο λιγότερη ισχύ έχει μέχρι να σταματήσει να λειτουργεί.

Πράγματα που μπορούν να επηρεάσουν τη διάρκεια ζωής των λαμπτήρων σας

-Πώς και πού οδηγείτε μπορεί να επηρεάσει τη μακροζωία των λαμπτήρων σας.

Οι άνθρωποι που οδηγούν πιο συχνά κατά τη διάρκεια της νύχτας μπορεί να καταναλώσουν γρηγορότερα τους λαμπτήρες τους σε σχέση με τους οδηγούς, που οδηγούν μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ομοίως, εάν οι προβολείς χρησιμοποιούνται σε ημερήσια λειτουργία συνεχώς τότε και αυτό θα μειώσει τόσο την απόδοση όσο και τη μακροζωία.

-Η δόνηση είναι επίσης ένας σημαντικός παράγοντας που συμβάλλει στη φθορά των λαμπτήρων

Αυτό είναι ιδιαίτερα συχνό σε περιοχές με ανεπαρκώς διατηρημένες οδικές επιφάνειες. Η επανειλημμένη εκτόξευση από λακκούβες και ανεπαρκείς επιφάνειες μπορεί να μειώσει σημαντικά τη διάρκεια ζωής των λαμπτήρων του αυτοκινήτου σας. Συχνή αντικατάσταση των λαμπτήρων

Για να διασφαλίσετε τη βέλτιστη χρήση των λαμπτήρων του αυτοκινήτου σας, συνιστάται να αντικαταστήσετε τους λαμπτήρες σας σε ζεύγη πριν σταματήσουν να λειτουργούν, ιδανικά σε ετήσια βάση.

Η αντικατάσταση των βολβών σας θα αποτρέψει το κάψιμο των λαμπτήρων όταν χρειάζεστε περισσότερο φως. Μια καλή ευκαιρία για την αντικατάστασή τους θα ήταν στο ετήσιο ΚΤΕΟ, όπου ένας μηχανικός θα είναι σε θέση να τοποθετήσει τους λαμπτήρες και να ρυθμίσει σωστά τα φώτα σας για να σας δώσουν το μέγιστο δυνατό φως.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΛΑΜΠΕΣ ΓΙΑ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ

All comments