Πώς να αναζωογονήσεις το χρώμα του αυτοκινήτου σου !

Πώς να αναζωογονήσεις το χρώμα του αυτοκινήτου σου !

Ανεξάρτητα από το πόσο προσεχτικά μπορεί να οδηγείς, οι ακκαθαρσίες  που συσσωρεύονται με την πάροδο του χρόνου, κάνουν το χρώμα να φαίνεται θαμπό και ξεθωριασμένο. Οι  ατέλειες όπως γρατζουνιές, λεκέδες ή αλλαγή στο χρώμα του αυτοκινήτου θα κάνουν σίγουρα την εμφάνιση τους. Δες εδώ, πώς να αναζωογονήσεις το χρώμα του αυτοκινήτου σου βήμα βήμα εντελώς μόνος σου!

Τι εννοούμε αναζωογόνηση χρώματος αυτοκινήτου; 

Η αναζωογόνηση χρώματος, αναφέρεται σε όλες εκείνες τις μεθόδους που καταφεύγουμε (πχ γυάλισμα, κέρωμα), προκειμένου να αναζωογονήσουμε το φθαρμένο χρώμα του αυτοκινήτου.

Hint:Τα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά καθώς και η ποιότητά τους, είναι αυτά που τελικά θα καθορίσουν το πόσο θα αναζωογονηθεί τελικά το χρώμα του αυτοκινήτου, για να δούμε κάποια διαφορά. 

Πώς να αναζωογονήσεις το χρώμα του αυτοκινήτου σου μόνος σου!

Δες αναλυτικά βήμα βήμα τη διαδικασία 

Βήμα 1ο 

Αξιολόγησε τη ζημιά. Εάν το χρώμα του αυτοκινήτου έχει επηρεαστεί από μικρές γρατζουνιές μπορείς πολύ εύκολα να διορθώσεις τη ζημιά και από το σπίτι επιλέγοντας πάντα τα κατάλληλα προϊόντα. 

Τι θα χρειαστείς; Προμηθεύσου εξειδικευμένα προϊόντα για γρατζουνιές αυτοκινήτου. Δες ΕΔΩ γυαλιστικές αλοιφές  που επανορθώνουν από τη Meguiar’s καθώς και  αναζωογονητικά  χρώματος Simoniz

Hint: Για επίμονους λεκέδες και πιο βαθιές γρατζουνιές προμηθεύσου πιο χονδρές αλοιφές και πέρασέ τες με ειδικό αλοιφαδόρο.

Βήμα 2ο 

Πλύνε και στέγνωσε το αυτοκίνητο. Πριν εφαρμόσεις το προϊόν που θα επιλέξεις ανάλογα με τις ανάγκες πάντα του αυτοκινήτου, θα πρέπει να καθαρίσεις καλά και να στεγνώσεις την εξωτερική επιφάνεια. Με αυτό τον τρόπο θα βοηθήσεις και περισσότερο για την καλύτερη δράση του προϊόντος

Δες ΕΔΩ επώνυμα προϊόντα που θα σε βοηθήσουν στον εξωτερικό καθαρισμό του αυτοκινήτου, όπως ειδικά σαμπουάν με κερί και γυαλιστικά!

Για επίμονους δύσκολους λεκέδες μπορείς να εφαρμόσεις ειδικά σπρέυ !

Βήμα 3ο 

Τέσταρε το προϊόν της επιλογής σου για την αναζωογόνηση χρώματος πάνω σε μία μικρή επιφάνεια. Εφαρμόζοντας αυτή τη πρακτική, θα δεις πως θα φανεί το προϊόν και στην υπόλοιπη επιφάνεια του αυτοκινήτου. 

Βήμα 4ο 

Αφού ολοκληρώσεις και το παραπάνω βήμα, μπορείς να εφαρμόσεις το προϊόν σε όλη την επιφάνεια του αυτοκινήτου, σιγά σιγά. 

Πώς; Εφάρμοσε το προϊόν είτε σε ένα υγρό σφουγγαράκι  ή σε μια πετσέτα μικροϊνών σε μια μικρή περιοχή κάθε φορά. 

Βήμα 5ο 

Προτού το προϊόν στεγνώσει πάνω στην επιφάνεια του αυτοκινήτου, φρόντισε να το τρίψεις καλά  πάντα με βάση τις οδηγίες, με μια πετσέτα μικροϊνών

Βήμα 6ο 

Αξιολόγησε τα αποτελέσματα και επανέλαβε αν είναι απαραίτητο. 

Προσοχή! Είναι σημαντικό να μην ασκείς πολύ πίεση στο αυτοκίνητο κατά την εφαρμογή. 

Extra tips… για να μην φθαρεί γρήγορα το χρώμα του αυτοκινήτου

- Απέφυγε το παρκάρισμα κάτω από δέντρα και ξέπλυνε αμέσως ακαθαρσίες πουλιών. 

- Μην πλένεις το αυτοκίνητο, όταν είναι ζεστό από τον ήλιο. 

- Χρησιμοποίησε μόνο ειδικά καθαριστικά προϊόντα για την περιποίηση του. 

Προμηθεύσου το απόλυτο πακέτο περιποίησης για την αναζωογόνηση χρώματος και ξεμπέρδεψε μια και καλή! Βρες το ΕΔΩ !

All comments