Ο απόλυτος οδηγός περιποίησης δερμάτων αυτοκινήτου!

Ο απόλυτος οδηγός περιποίησης δερμάτων αυτοκινήτου!

Τα δερμάτινα καθίσματα είναι ένα must-have για πολλούς car lovers, καθώς προσφέρουν άνεση και είναι πιο πολυτελή από τα απλά καθίσματα. Τι γίνεται όμως όταν πρέπει να τα καθαρίσεις; Δες εδώ βήμα – βήμα πώς να φροντίσεις τα δερμάτινα καθίσματα του αυτοκινήτου σαν επαγγελματίας μόνος σου!

Βήμα 1ο 

Σκούπισε τα καθίσματα με ένα μαλακό πανί, έτσι ώστε να μην γρατζουνιστεί το δέρμα. Σε αυτό το στάδιο θα πρέπει να αφαιρέσεις όσο το δυνατόν περισσότερη βρωμιά και σκόνη, προκειμένου να διευκολύνεις τον καθαρισμό των καθισμάτων που θα ακολουθήσει. 

Βήμα 2ο 

Εφάρμοσε σε ένα πανί μικροίνών ένα ειδικό καθαριστικό για δέρματα. Σκούπισε τα καθίσματα με φορά προς τα κάτω, έτσι ώστε να αφαιρεθεί η επιφανειακή βρωμιά. 

Tip: Αντί να τρίβεις σκληρά το κάθισμα, κάνε κυκλικές κινήσεις καθώς καθαρίζεις. 

Hint: Βρες ειδικά προΪόντα περιποίησης δερμάτων από κορυφαία Brands για μια ολοκληρωμένη περιποίηση!

Βήμα 3ο 

Αν δεις ότι η επιφάνεια δεν έχει αποκτήσει το επιθυμητό αποτέλεσμα ίσως χρειαστεί να επαναλάβεις τη διαδικασία. 

Προσοχή! Σε πολύ βρώμικες επιφάνειες, ίσως χρειαστούν 2- 3 εφαρμογές

Στη συνέχεια και αφού στεγνώσει το καθαριστικό πέρασε τις επιφάνειες με ένα προστατευτικό-ενυδατικό δερμάτων που είναι πλούσιο σε ειδικά έλαια, τα οποία θα συντηρήσουν την υφή και θα αποτρέψουν τη φθορά!

Tip: Για να διατηρήσεις τα δερμάτινα καθίσματα του αυτοκινήτου καθαρά, μπορείς να χρησιμοποιείς ανά τακτά χρονικά διαστήματα ειδικά πανάκια για δερμάτινες επιφάνειες.

Τι να κάνεις αν έχει στάμπα το δέρμα του καθίσματος…

Το αρνητικό μιας δερμάτινης επιφάνειας, είναι ότι μπορεί να αφήσει εύκολα λεκέ, ο οποίος να είναι δύσκολο να αφαιρεθεί όχι όμως ακατόρθωτο. Τι να κάνεις λοιπόν; 

Δεν κάνεις τίποτα διαφορετικό από όσο είπαμε μέχρι τώρα! Το μόνο που έχεις να κάνεις αν έχεις έναν επίμονο λεκέ, είναι να εφαρμόσεις απευθείας το καθαριστικό προϊόν στην περιοχή και κατόπιν να τρίψεις με ένα πανί ή ρούχο για περίπου 5 λεπτά

Tip: Αφού ολοκληρώσεις με τον καθαρισμό του επίμονου λεκέ, δοκίμασε προϊόντα που προστατεύουν τις δερμάτινες επιφάνειες

Βρες ΕΔΩ ολοκληρωμένες λύσεις για καθαρισμό δερμάτων για να τα περιποιηθείς μόνος σου ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα!

All comments