Πως να κάνεις το αυτοκίνητο να λάμπει σε 15 λεπτά!

Πως να κάνεις το αυτοκίνητο να λάμπει σε 15 λεπτά!

Ο καθαρισμός του αυτοκινήτου αποτελεί μία χρονοβόρα διαδικασία. Με τα κατάλληλα όμως προϊόντα, μπορείς να το κάνεις να λάμπει σε μόλις 15 λεπτά!  

Βήμα – βήμα πως να κάνεις το αυτοκίνητο να λάμπει γρήγορα & αποτελεσματικά!

1. Πλύνε το αυτοκίνητο 

Το πρώτο βήμα για να δώσεις μία πρώτη λάμψη στο αυτοκίνητο είναι να το πλύνεις. Με το πλύσιμο του αυτοκινήτου θα αφαιρεθούν οι ακαθαρσίες από το αμάξωμα και αμέσως θα φαίνεται πιο στιλπνό. 

Tip: Για να πλύνεις το αυτοκίνητο ευκολότερα, χρησιμοποίησε ένα ειδικό σαμπουάν αυτοκινήτου που θα σου εξασφαλίσει εύκολο πλύσιμο. Για να επιτύχεις παράλληλα ένα ακόμη πιο λαμπερό φινίρισμα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Ultimate Wash & Wax σαμπουάν αυτοκινήτου από τη Meguiar’s, το οποίο εξασφαλίζει καθαρισμό και γυάλισμα του αυτοκινήτου

2. Χρησιμοποίησε προϊόντα γρήγορης χρήσης

Για να κάνεις το αυτοκίνητο να λάμπει σε χρόνο ρεκόρ, θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις και προϊόντα γρήγορης χρήσης που θα προσφέρουν τα αντίστοιχα αποτελέσματα.  

Meguiar’s Ultimate Quik Wax Κερί Σπρέι Γρήγορης Εφαρμογής 

Αν θέλεις το αυτοκίνητό σου να αποκτήσει γυαλάδα εύκολα και γρήγορα, τότε το κερί σε μορφή σπρέι γρήγορης εφαρμογής από τη Meguiar’s είναι η τέλεια λύση. Το συγκεκριμένο κερί από τη Meguiar’s έρχεται με πολυμερή τεχνολογία και είναι ιδανικό να συντηρεί το χρώμα του αυτοκινήτου μετά τα πλυσίματα. 

Τι σου προσφέρει το Meguiar’s Ultimate Quik Wax; 

- Γρήγορη εφαρμογή: Απλώνεται και σκουπίζεται εύκολα. 

- Ειδική σύνθεση: Δεν ασπρίζει τα πλαστικά και έρχεται με πολυμερή τεχνολογία που συντηρεί το χρώμα του αυτοκινήτου. 

- Το Ultimate Quik Wax της Meguiar’s, είναι το απαραίτητο προϊόν περιποίησης αν αναζητείς μία εύκολη, γρήγορη και βαθιά υγρή όψη σε λίγα μόλις λεπτά. 

Πως να χρησιμοποιήσεις το Meguiar’s Ultimate Quik Wax; 

- Ψεκάζεις το κερί της Meguiar’s στην υγρή επιφάνεια του αυτοκινήτου. 

- Απλώνεις ομοιόμορφα με μία πετσέτα microfiber

- Κάνεις ένα τελικό πέρασμα με την καθαρή πλευρά της πετσέτας και είσαι έτοιμος. Το αυτοκίνητο έχει γυαλιστεί πιο γρήγορα από ποτέ! 

Hint: Ανακάλυψε ΕΔΩ το κερί γρήγορης εφαρμογής σε μορφή σπρέι από τη Meguiar’s

Meguiar’s Ultimate Waterless Wash & Wax 

Το Meguiar’s Ultimate Waterless Wash & Wax, πρόκειται για ένα καθαριστικό με κερί για πλύση του αυτοκινήτου χωρίς νερό. Με αυτό το καθαριστικό από τη Meguiar’s, οι ακαθαρσίες από το αμάξωμα αφαιρούνται πολύ εύκολα χωρίς καν τη χρήση νερού. 

Tip: Αν θέλεις να αποφύγεις το πρώτο βήμα που είναι το κλασικό πλύσιμο του αυτοκινήτου και να γλιτώσεις ακόμη περισσότερο χρόνο, τότε αυτό το προϊόν αποτελεί την ιδανική λύση. 

Τι σου προσφέρει το Meguiar’s Waterless Wash & Wax; 

Αν θέλεις να εξοικονομήσεις ακόμη περισσότερο χρόνο στην περιποίηση του αυτοκινήτου σου, τότε το Meguiar’s Ultimate Waterless Wash & Wax είναι το ιδανικότερο προϊόν, αφού επιτυγχάνεται πλύσιμο και κέρωμα του αυτοκινήτου σε λιγότερο από 15 λεπτά

Πως να χρησιμοποιήσεις το Meguiar’s Ultimate Waterless Quik Wax; 

Απλά ψεκάζεις το προϊόν στο αμάξωμα, σκουπίζεις με μία πετσέτα microfiber και κάνεις ένα τελικό πέρασμα με την καθαρή πλευρά της πετσέτας. 

Hint: Ανακάλυψε ΕΔΩ το καθαριστικό με κερί γρήγορης εφαρμογής από τη Meguiar’s.

3. Αφιέρωνε τακτικά χρόνο για την περιποίηση του αυτοκινήτου

Σε καμία περίπτωση τα δύο παραπάνω βήματα δε θα γίνουν σε λίγα μόνο λεπτά, αν δε φροντίζεις το αυτοκίνητό σου συχνά. Γι’ αυτό το λόγο, θα πρέπει ανά δύο εβδομάδες περίπου να το συντηρείς ώστε να διατηρείται σε καλή κατάσταση. Έτσι, θα το κάνεις κάθε φορά να λάμπει εύκολα και γρήγορα. 

Summer Deals: Μην χάσεις όλες τις καλοκαιρινές ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ στο autoplanet.gr και επωφελήσου παράλληλα από τα ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ που ισχύουν για όλο τον Ιούλιο. 

Για περισσότερες χρήσιμες συμβουλές για το αυτοκίνητό σου, μείνε συντονισμένος στο blog μας.  

All comments