Νέα σειρά Osram Night Breaker 200!

Νέα σειρά Osram Night Breaker 200!

Η νέα σειρά Night Breaker 200 από την Osram είναι γεγονός! Διάβασε όλα τα χαρακτηριστικά της νέας σειράς και μάθε τα πάντα πρώτος.  

Τι σου παρέχουν οι λαμπτήρες Osram Night Breaker 200; 

Η Osram θέτει νέα πρότυπα στον φωτισμό των αυτοκινήτων και παρουσιάζει τις φωτεινότερες λάμπες αλογόνου Night Breaker 200 για αυξημένη οδηγική ορατότητα. 

Άψογη απόδοση για ασφαλέστερη οδήγηση 

Η σειρά Night Breaker 200 από την Osram έρχεται με 200% περισσότερο φως έτσι ώστε να διασφαλίσει μέγιστη απόδοση για μία ασφαλέστερη οδήγηση. Με 200% περισσότερο φως, ο οδηγός μπορεί να αντιδράσει γρηγορότερα σε περίπτωση κινδύνου εφόσον θα έχει καλύτερη ορατότητα. 

Μεγαλύτερη δέσμη φωτός έως και τα 150 μέτρα 

Η δέσμη φωτός είναι άλλο ένα από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς, καθώς με δέσμη φωτός που φθάνει έως και τα 150 μέτρα, μπορείς να ανταποκριθείς ευκολότερα σε πιθανό κίνδυνο. Με μία καλύτερη ορατότητα, μπορείς να νιώθεις πιο ασφαλής στο όχημά σου. 

20% πιο λευκό φως 

Άλλο ένα χαρακτηριστικό που σε κερδίζει στη νέα σειρά Night Breaker 200 της Osram, είναι ότι παρέχει 20% πιο λευκό φως σε σύγκριση με μία τυπική λάμπα αλογόνου. Έτσι, κερδίσεις και στιλ. 

Τι άλλο να ξέρεις για τη νέα σειρά Night Breaker 200; 

Τεχνικά χαρακτηριστικά 

Ισχύς: 55watt. 

Volt: 12Volt.  

Lumens: 1500lm. 

Γιατί να επιλέξεις τελικά τη νέα σειρά λαμπτήρων Osram Night Breaker 200; 

Η αυξημένη απόδοση των λαμπτήρων Night Breaker 200, όχι μόνο αυξάνουν την ορατότητα αλλά και βοηθούν τον οδηγό να μπορέσει να αντιδράσει γρηγορότερα σε έναν πιθανό κίνδυνο. Έτσι, με αυτούς τους λαμπτήρες, κερδίζεις περισσότερη ασφάλεια για εσένα και την οικογένειά σου στις οδικές σου διαδρομές. Η νέα σειρά Night Breaker 200 της Osram αποτελεί αδιαμφισβήτητα την ιδανική λάμπα για οδηγούς που αναζητούν έναν ισχυρό φωτισμό με διαφορά για το αυτοκίνητό τους. 

Η νέα σειρά λαμπτήρων από την Osram διατίθεται σε Η4 και Η7 τύπους λαμπτήρων, ενώ παρέχονται σε συσκευασίες σετ αλλά και του ενός τεμαχίου. Επισκέψου το autoplanet.gr και ανακάλυψε την σειρά Night Breaker 200 από την Osram ΕΔΩ ή κάνε κλικ στο banner

Για να μαθαίνεις περισσότερα νέα αλλά και χρήσιμες συμβουλές για το αυτοκίνητό σου, μείνε συντονισμένος στο blog μας! 

All comments