Γιατί να επιλέξεις επώνυμο λιπαντικό κινητήρα;

Γιατί να επιλέξεις επώνυμο λιπαντικό κινητήρα;

Η αλλαγή λιπαντικού κινητήρα είναι ένα από τα σημαντικότερα service στο αυτοκίνητο που δεν πρέπει να αμελείς. Μάλιστα, η έγκαιρη αλλαδή λιπαντικού κινητήρα είναι ύψιστης σημασίας. Επιπλέον, το λιπαντικό κινητήρα που θα επιλέξεις θα πρέπει να ελέγξεις ότι καλύπτει τις προδιαγραφές του αυτοκινήτου σου και ότι παρέχει βέλτιστες επιδόσεις για τον κινητήρα σου. 

Γιατί να επιλέξεις επώνυμο λιπαντικό κινητήρα; 

1. Για να μειώσεις την κατανάλωση καυσίμου

Το λιπαντικό κινητήρα είναι αυτό που προστατεύει τον κινητήρα και βοηθά έτσι παράλληλα να γίνεται σωστή κατανάλωση καυσίμου. Ένα επώνυμο λιπαντικό κινητήρα, μπορεί να σου εξασφαλίσει μία σωστή και μειωμένη κατανάλωση καυσίμου.

2. Για να προσφέρεις στον κινητήρα καλύτερη λίπανση 

Ο πιο βασικός στόχος του λιπαντικού κινητήρα είναι να λιπαίνει τα τρεχούμενα μέρη αυτού. Δεδομένου ότι τα εξαρτήματα του κινητήρα εκτίθενται σε εξαντλητικές θερμοκρασίες και τείνουν στη σταδιακή φθορά, είναι σημαντικό να προσφέρεις στον κινητήρα σου την καλύτερη λίπανση που μπορείς. 

3. Για να κρατήσεις καθαρό τον κινητήρα

Το λιπαντικό κινητήρα απομακρύνει επικαθήσεις και βλαβερά σωματίδια να συσσωρευτούν στον κινητήρα. Ένα επώνυμο λιπαντικό κινητήρα, θα βοηθήσει στη βέλτιστη διατήρηση καθαρότητας του κινητήρα. 

Tip: Με την αλλαγή του λιπαντικού κινητήρα, αντικατέστησε και το φίλτρο λαδιού για ακόμα μεγαλύτερη προστασία του κινητήρα. Στο Autoplanet, θα βρεις τα κορυφαία φίλτρα λαδιού MANN FILTER με 20% ΕΚΠΤΩΣΗ

4. Για να προσφέρεις μέγιστη διάρκεια ζωής στον κινητήρα 

Η επιλογή ενός κορυφαίου λιπαντικού κινητήρα, θα βοηθήσει έτσι ώστε να προσφέρεις μέγιστη διάρκεια ζωής στον κινητήρα σου.

Επισκέψου το ηλεκτρονικό μας κατάστημα autoplanet.gr και ανακάλυψε επώνυμα λιπαντικά κινητήρα κορυφαίας ποιότητας από τις εταιρείες: MotulElf,Total,Mobil,Castrol κ.α. Προσέφερε κι εσύ εξαιρετικές επιδόσεις στον κινητήρα σου ΤΩΡΑ κάνοντας κλικ στο banner.

Για περισσότερα tips και χρήσιμες συμβουλές για το αυτοκίνητό σου, μείνε συντονισμένος στο blog μας. 

All comments