Λάμπες Osram LEDriving HL EASY: Τι μου προσφέρουν;

Λάμπες Osram LEDriving HL EASY: Τι μου προσφέρουν;

Οι λαμπτήρες LΕDriving HL EASY από την Osram, αντικαθιστούν τους συμβατικούς λαμπτήρες αλογόνου και έρχονται με την τελευταία τεχνολογία Led. Μάθε εδώ, όλα τα πλεονεκτήματα και όλα όσα θα σου προσφέρει η σειρά λαμπτήρων Osram LEDriving HL EASY. 

Compact Αντικατάσταση Led Λαμπτήρων 

Οι Led λάμπες της Osram LeDriving HL EASY, προσφέρουν μία πιο compact αντικατάσταση Led λαμπτήρων για την μεγάλη και μεσαία σκάλα του αυτοκινήτου. Δεν χρειάζονται προσαρμογείς και καπάκια. 

Εύκολη Εγκατάσταση Plug & Play

Χάρη στην εγκατάσταση plug & play, η σειρά λαμπτήρων Osram LEDriving HL EASY, προσφέρει βελτιστοποιημένη συμβατότητα σε ένα ευρύτερο φάσμα μοντέλων αυτοκινήτων. Ένας βελτιστοποιημένος ανεμιστήρας υψηλής ταχύτητας εξασφαλίζει ενεργή ψύξη, καθιστώντας δυνατή υψηλότερη απόδοση και υψηλού επιπέδου απόδοση φωτός χάρη στη μεγιστοποιημένη απαγωγή θερμότητας. 

Ψυχρό Λευκό Χρώμα

Οι λάμπες Osram LEDriving HL EASY, έρχονται με ψυχρό λευκό χρώμα και παρέχουν καλύτερη ορατότητα χάρη στο “daylight effect”.

Τεχνικά χαρακτηριστικά για τις λάμπες Osram LEDriving HL EASY! 

- Ισχύς: 16Watt. 

- Τάση: 12Volt. 

- Θερμοκρασία χρώματος: Ψυχρό λευκό. 

- Lumens: 1500 lumens. 

Γιατί να επιλέξεις τις Led λάμπες Osram LEDriving HL EASY; 

Το κύριο πλεονέκτημα των Led λαμπτήρων Osram LEDriving HL EASY, έναντι άλλων Led λαμπτήρων είναι η compact εγκατάσταση που προσφέρουν καθώς δεν χρειάζονται προσαρμογείς και καπάκια. 

Ανακάλυψε τις Led λάμπες Osram LEDriving HL EASY στο Auto Planet ΕΔΩ ή κάνε κλικ στο Banner

Για περισσότερα νέα αλλά και χρήσιμα tips και συμβουλές για το αυτοκίνητό σου, συντονίσου στο blog μας. 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Γιατί να επιλέξω Led λάμπες αυτοκινήτου; 

All comments