ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ TOTAL 9000 5W40 1LT

TQ5W401L

ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ TOTAL 9000 5W40 1LTView larger

TQ5W401L

In Stock


Τεχνολογία "οικονομίας καυσίμου", εγκεκριμένη με την πιο σύγχρονη προδιαγραφή του γκρουπ PSA. Ειδικά σχεδιασμένο για τους κινητήρες βενζίνης και diesel των τελευταίων μοντέλων Citroen & Peugeot και για τα συστήματα επεξεργασίας καυσαερίων που διαθέτουν. 


Προδιαγραφές


ACEA C2
PSΑ: PEUGEOT & CITROEN B71
2290, Ικανοποιεί τις τεχνικές
απαιτήσεις της TOYOTA

6,98 €

Data sheet

Viscosity Category5w40
Χωρητικότητα1Lt
Εφαρμογή σεΑυτοκίνητα

More info

Προϊόντα που προσφέρουν απόδοση

Γιατί η TOTAL αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της αγοράς; Γιατί παραμένει αφοσιωμένη στα υψηλά  επίπεδα, που η ίδια θέτει, αλλά και στη συνεχή, ενδελεχή έρευνα και ανάπτυξη προϊόντων που: 

  • προστατεύουν εναντίον της φθοράς 
  • εμποδίζουν την υπερθέρμανση των κινητήρων 
  • διασφαλίζουν τη συμπίεση των κυλίνδρων, μεγιστοποιώντας την απόδοση του κινητήρα
  • εξασφαλίζουν την καθαρότητα του κινητήρα 
  • βοηθούν στην εξοικονόμηση καυσίμου, μειώνοντας τα κόστη 
  • συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος, μειώνοντας τις ρυπογόνες εκπομπές

ΠΡΟΪΟΝΤΑ TOTAL ΓΙΑ ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

Μέσα από τις προσπάθειες δύο εργαστηρίων και 110 ερευνητών, αναπτύξαμε τη σειρά προϊόντων TOTAL QUARTZ, μια σειρά λιπαντικών υψηλής απόδοσης για επιβατικά και μικρά επαγγελματικά οχήματα. Τα λιπαντικά QUARTZ έχουν υποστεί δοκιμές στις πιο δύσκολες συνθήκες. Η αφοσίωση της TOTAL στο μηχανοκίνητο αθλητισμό, αλλά και τα επιτυχημένα αποτελέσματα στα Grand Prix και στο WRC συνέβαλαν στην ανάπτυξη αυτών των προϊόντων. Σημαντικές τεχνολογικές εξελίξεις προέκυψαν λόγω των συνεργασιών μας με διεθνείς κατασκευαστές. Με τη βοήθεια της έρευνας, καταφέραμε να δημιουργήσαμε προϊόντα εξοικονόμησης καυσίμου, που προστατεύουν τον κινητήρα στο μέγιστο. Όποιοι και αν είναι οι περιορισμοί στον κινητήρα σας, τα λιπαντικά TOTAL QUARTZ είναι η λύση.