cmsbg

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Στο Auto Planet, θα βρείτε επώνυμα ανταλλακτικά και αξεσουάρ αυτοκινήτων κορυφαίας ποιότητας για όλα τα μοντέλα στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Πάνω από 100.000 κωδικοί είναι άμεσα διαθέσιμοι, ώστε να έχετε την δυνατότητα επιλογής μέσα από μια ευρεία γκάμα.

Στο Auto Planet, έχουμε υιοθετήσει και εργαζόμαστε καθημερινά λαμβάνοντας υπόψη 3 αξίες.

Γνώση

Η καθημερινή αναζήτηση των στοιχείων σε προϊόντα που εμπορευόμαστε, είναι ο μοναδικός τρόπος να αποκτούμε συνεχώς γνώσεις αλλά και να τις εξελίσσουμε για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

Δεν παύουμε να εκπαιδευόμαστε για να προσφέρουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Προσανατολισμός στον πελάτη

Εμπορευόμαστε τα καλύτερα επώνυμα προϊόντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Γνωρίζοντας σε βάθος τα προϊόντα μας, μπορούμε να προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις βασιζόμενοι πάντα στις ανάγκες του πελάτη.

Η εταιρεία μας διαθέτει ένα άριστο καταρτισμένο προσωπικό, το οποίο εκπαιδεύεται συνεχώς για τα νέα προϊόντα της αγοράς, καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού καταναλωτή.

Ποιότητα

Δεν θα μπορούσε να λείπει από το τρίπτυχο μας η ποιότητα.

Σε εμάς θα βρείτε αποκλειστικά και μόνο επώνυμα προϊόντα που θα αποτελέσουν εγγύηση για την καλή λειτουργία του αυτοκινήτου σας.

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με κορυφαίους κατασκευαστές αλλά και διανομείς ανταλλακτικών και αξεσουάρ αυτοκινήτων. Έτσι, μπορούμε και προσφέρουμε ανταλλακτικά από τα πιο γνωστά Brands της αγοράς. Μερικές από τις κορυφαίες μάρκες που εμπορευόμαστε είναι: Ngk, Monroe, Mann, Brembo, Ferodo, Delphi, Denso, Knecht, Bilstein, Bosch, Motul, Osram, Philips, Liqui Moly, Castrol, Toyota, Ford, Shell, Total, Opel, Elf, Mobil1, κ.α.

Χάρη σε αυτές μας τις συνεργασίες έχουμε καταφέρει να παρέχουμε τον συνδυασμό “value for money”, εφόσον η σχέση ποιότητας και κόστους είναι αμετάβλητη.

Τα ανταλλακτικά μας

Η εταιρεία μας εισάγει και διανείμει ποιοτικά ανταλλακτικά αυτοκινήτων, τα οποία διακρίνονται σε:

  1. Γνήσια ανταλλακτικά αυτοκινήτων
  2. Ανταλλακτικά αυτοκινήτων After Market
  3. Ανταλλακτικά αυτοκινήτων ανακατασκευής
  4. Ανταλλακτικά αυτοκινήτων εισαγωγής μας

Αγοράζοντας ανταλλακτικά αυτοκινήτου από το κατάστημά μας κερδίζετε χρόνο, χρήμα και εξασφαλίζετε την άριστη ποιότητα λειτουργίας του αυτοκινήτου σας μέσω της σωστής επιλογής ανταλλακτικών.

Ανοίγετε την ιστοσελίδα μας, βρίσκετε το ανταλλακτικό που χρειάζεστε από τον πιο πλήρη κατάλογο επώνυμων ανταλλακτικών, κάνετε την παραγγελία σας, ορίζετε την παράδοση και εμείς παραδίδουμε στο χώρο σας στο συντομότερο δυνατό χρόνο.

ΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΜΑΣ Κορυφαία Brands για να επιλέξετε!

Φροντίζουμε πάντα να επιλέγουμε κορυφαία προϊόντα για να επιλέγετε εκείνη την ποιότητα που ταιριάζει σε κάθε ανάγκη του αυτοκινήτου σας και σας καλύπτει πλήρως. Έτσι έχουμε επιλέξει και εμπορευόμαστε:

1

Υαλοκαθαριστήρες

Η ορατότητα στο αυτοκίνητο είναι το Α και το Ω. Γι΄ αυτό έχουμε επιλέξει και εμπορευόμαστε τους υαλοκαθαριστήρες Bosch οι οποίοι είναι με αεροδυναμικό σχεδιασμό αλλά και με ιδιαίτερη αντοχή.

2

Λαμπτήρες

Εκτός από τους υαλοκαθαριστήρες, σημαντικό ρόλο για να έχετε απόλυτη ορατότητα έχουν και οι λαμπτήρες. Έτσι, έχουμε επιλέξει μόνο επώνυμους λαμπτήρες από την Osram, τη Philips αλλά και τη Neolux.

3

Λιπαντικά

Στο autoplanet θα βρείτε κορυφαία Brands Λαδιών : λάδια κινητήρα, υγρά φρένων, λάδια moto, λάδια κιβωτίου ταχυτήτων, λάδια αυτόματου κιβωτίου, καθαριστικά τζαμιών, αντιψυκτικά και λάδια υδραυλικού τιμονιού.

Η λίπανση του κινητήρα είναι σημαντική και γι’ αυτό ανάμεσα στα κορυφαία brands θα βρείτε:

Castrol , Motul , Liqui Moly , Total , Elf , Shell, Mobil, BMW, VW, Nissan, Mercedes- Benz, Selenia, Toyota.

4

Αξεσουάρ

Τα αξεσουάρ αυτοκίνητου είναι must have αφού μπορούν να σου προσφέρουν άνεση, στιλ αλλά και να σου φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Μερικά από τα αξεσουάρ αυτοκινήτου που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι:

  1. Καλύμματα θέσης.
  2. Καλύμματα τιμονιού.
  3. Κουκούλες αυτοκινήτου. Χιονοκουβέρτες Isse & αλυσίδες χιονιού.
  4. Εκκινητές & Φοριστές μπαταρίας, κομφλέρ κ.α.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε ακόμη τις μπαταρίες αυτοκινήτου Bosch.

ΣΗΜΕΊΑ ΕΞΥΠΗΡΈΤΗΣΗΣ

Εκτός από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μπορείτε να μας επισκεφθείτε και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας και στα φυσικά μας καταστήματα:

Λεωφ. Κηφισού 97
Άγιος Ιωάννης Ρέντης , Aθήνα, 18233
12ο Χλμ Εθνικής Αθηνών Θεσσαλονίκης,
Τέρμα Χλόης, Μεταμόρφωση, 14452

Επιλέξτε το σημείο που σας εξυπηρετεί και κάντε τις αγορές σας!

Σε κάθε περίπτωση, το καταρτισμένο με γνώσεις προσωπικό μας θα είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να σας καθοδηγήσει σωστά λύνοντάς σας κάθε απορία.

το ηλεκτρικό κατάστημα www.autoplanet.gr μπορείτε να βρείτε τα ανταλλακτικά και τα αναλώσιμα που θα καλύψουν τις ανάγκες σας και μετά αναλαμβάνουμε εμείς να αποσταλούν στη πόρτα σας άμεσα.

Χιλιάδες αξεσουάρ και ανταλλακτικά είναι εδώ για να τα ανακαλύψετε, φυσικά σε ασυναγώνιστες τιμές και απαράμιλλη ποιότητα!