Φίλτρα

Κατασκευαστής

Κατασκευαστής

Τιμή

Τιμή

Χωρητικότητα

Χωρητικότητα

Χρήση Σε

Χρήση Σε

Αραίωση

Αραίωση

Τύπος Αντιψυκτικού

Τύπος Αντιψυκτικού

Εμφάνιση Προϊόντων ()

Ενεργά φίλτρα

23 προϊόντα στην κατηγορία Αντιψυκτικό

Το παραφλού και το αντιψυκτικό αυτοκινήτου είναι πολύ σημαντικό για την συντήρηση του αυτοκινήτου σας καθώς προστατεύει το σύστημα ψύξης και τον κινητήρα σας από διάβρωση. Μέσα στην μεγάλη μας ποικιλία θα βρείτε όλα τα είδη παραφλού όπως κόκκινο, πράσινο, G11, G12, G13 αλλά και αντιψυκτικά που είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους αυτοκινήτου. Διαλέξτε ανάμεσα σε συμπυκνωμένα και έτοιμα προς χρήση αντιψυκτικά αυτοκινήτου. Εξασφαλίστε τη ποιότητα με επώνυμα αντιψυκτικά Motul, Prestone, Febi και πολλά άλλα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-12 από σύνολο 23
  • Μειωμένη τιμή
Αντιψυκτικό Motul Motocool...

Αντιψυκτικό Motul Motocool Factory Line 1lt
MMCFL1L

Το MOTOCOOL FACTORY LINE είναι ένα έτοιμο για χρήση αντιψυκτικό και αντιδιαβρωτικό για συστήματα ψύξης μοτυσυκλετών. Περιέχει ενισχυμένα υβριδικά πρόσθετα αντιδιαβρωτικά κατάλληλα για ελαφριά κράματα αλουμινίου που χρησιμοποιούνται για τον σχεδιασμό μηχανών. Ενδείκνυται για μηχανές Racing.

Κανονική τιμή 13,50 € -25% Τιμή 10,13 € -25%
  • Μειωμένη τιμή
Αντιψυκτικό Motul Motocool...

Αντιψυκτικό Motul Motocool Expert 1lt
MMCEXP1L

Το MOTUL MOTOCOOL EXPERT είναι ένα έτοιμο προς χρήση αντιψυκτικό και αντιδιαβρωτικό για συστήματα ψύξης μοτοσυκλετών. Με βάση την μονοαιθυλενογλυκόλη, το MOTOCOOL EXPERT περιέχει ενισχυμένα υβριδικά αντιδιαβρωτικά πρόσθετα κατάλληλα για ελαφριά κράματα αλουμινίου που χρησιμοποιούνται για τον σχεδιασμό μηχανών μοτοσυκλετών.

Κανονική τιμή 9,98 € -20% Τιμή 7,98 € -20%
Febi Αντιψυκτικό...

Febi Αντιψυκτικό Συμπυκνωμένο G13 Μωβ 1.5lt
FEBI38200

Το Febi Αντιψυκτικό G13  είναι ένα διάλυμα προηγμένης σύνθεσης, μακράς διάρκειας, χρώματος μωβ, με σκοπό να προστατεύει πλήρως τον κινητήρα & τα ευπαθή μέταλλα όπως το αλουμίνιο,  από την υπερθέρμανση, την παγοποίηση και τη διάβρωση. Δεν περιέχει αμίνες, νιτρώδη, φωσφωρικά ή πυριτικά άλατα.

Τιμή 11,98 €
Febi Αντιψυκτικό...

Febi Αντιψυκτικό Συμπυκνωμένο G12++ Μωβ 1.5lt
FEBI37400

Το Febi Αντιψυκτικό G12++  είναι ένα διάλυμα προηγμένης σύνθεσης, μακράς διάρκειας , χρώματος μωβ, με σκοπό να προστατεύει πλήρως τον κινητήρα & τα ευπαθή μέταλλα όπως το αλουμίνιο,  από την υπερθέρμανση (αυξάνοντας το σημείο βρασμού), την παγοποίηση και τη διάβρωση. Δεν περιέχει αμίνες, νιτρώδη, φωσφωρικά ή πυριτικά άλατα και είναι κυρίως για Μοντέλα 2005+

Τιμή 11,98 €
Febi Αντιψυκτικό...

Febi Αντιψυκτικό Συμπυκνωμένο G11 Κίτρινο 1.5lt
FEBI02374

Το Febi Αντιψυκτικό G11  είναι ένα διάλυμα προηγμένης σύνθεσης, μακράς διάρκειας, χρώματος κίτρινου, με σκοπό να προστατεύει πλήρως τον κινητήρα & τα ευπαθή μέταλλα όπως το αλουμίνιο, από την υπερθέρμανση (αυξάνοντας το σημείο βρασμού), την παγοποίηση και τη διάβρωση. Δεν περιέχει αμίνες, νιτρώδη, φωσφωρικά ή πυριτικά άλατα.

Τιμή 8,98 €
Febi Αντιψυκτικό...

Febi Αντιψυκτικό Συμπυκνωμένο G11 Μπλε 1.5lt
FEBI77089

Το Febi Αντιψυκτικό G11 είναι ένα διάλυμα προηγμένης σύνθεσης, μακράς διάρκειας, χρώματος μπλε, με σκοπό να προστατεύει πλήρως τον κινητήρα & τα ευπαθή μέταλλα όπως το αλουμίνιο, από την υπερθέρμανση (αυξάνοντας το σημείο βρασμού), την παγοποίηση και τη διάβρωση. Δεν περιέχει αμίνες, νιτρώδη, φωσφωρικά ή πυριτικά άλατα.

Τιμή 8,98 €
Febi Αντιψυκτικό...

Febi Αντιψυκτικό Συμπυκνωμένο G12 Κόκκινο 1.5lt
FEBI71381

Το Febi Αντιψυκτικό G12  είναι ένα διάλυμα προηγμένης σύνθεσης , μακράς διάρκειας, χρώματος κόκκινου, με σκοπό να προστατεύει πλήρως τον κινητήρα & τα ευπαθή μέταλλα όπως το αλουμίνιο, από την υπερθέρμανση (αυξάνοντας το σημείο βρασμού), την παγοποίηση και τη διάβρωση. Δεν περιέχει αμίνες, νιτρώδη, φωσφωρικά ή πυριτικά άλατα.

Τιμή 8,98 €
Febi Αντιψυκτικό...

Febi Αντιψυκτικό Συμπυκνωμένο G12+ (Plus) Μωβ 1.5lt
FEBI79400

Το Febi Αντιψυκτικό G12+  είναι ένα διάλυμα προηγμένης σύνθεσης, μακράς διάρκειας, χρώματος μωβ, με σκοπό να προστατεύει πλήρως τον κινητήρα & τα ευπαθή μέταλλα όπως το αλουμίνιο,  από την υπερθέρμανση (αυξάνοντας το σημείο βρασμού), την παγοποίηση και τη διάβρωση. Δεν περιέχει αμίνες, νιτρώδη, φωσφωρικά ή πυριτικά άλατα.

Τιμή 11,98 €
  • Μειωμένη τιμή
Αντιψυκτικό Αραιωμένο...

Αντιψυκτικό Αραιωμένο Prestone 1lt
AF2100LGBA

Αντιψυκτικό έτοιμο προς χρήση. Κατάλληλο για όλες τις μάρκες και τα μοντέλα, καθώς και βενζινοκίνητα και πετρελαιοκίνητα οχήματα. Προσφέρει προστασία από τους -37ο C έως τους 129o C. Προστατεύει από τη σκουριά και τη διάβρωση όλα τα μέταλλα συστήματος ψύξης συμπεριλαμβανομένου και του αλουμινίου. Αναμειγνύεται με όλα τα υγρά ψυγείου.

Κανονική τιμή 11,88 € -30% Τιμή 8,32 € -30%