Φίλτρα

Κατηγορίες

Κατηγορίες

Κατασκευαστής

Κατασκευαστής

Τιμή

Τιμή

Χωρητικότητα

Χωρητικότητα

Είδος

Είδος

Χρήση Για

Χρήση Για

Εφαρμογή σε

Εφαρμογή σε

Χρήση Σε

Χρήση Σε

Εμφάνιση Προϊόντων ()

Ενεργά φίλτρα

345 προϊόντα στην κατηγορία Περιποίηση Αυτοκινήτου

Προϊόντα περιποίησης για τον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο του αυτοκινήτου σας. Κρατήστε καθαρό το αυτοκίνητο σας με ειδικά προϊόντα καθαρισμού και γυαλίσματος , φροντίζοντας τα εσωτερικά πλαστικά, το δέρμα και το ταμπλό σας. Επιπλέον θα βρείτε επώνυμα ειδικά πρόσθετα που ενισχύουν την απόδοση του κινητήρα σας, καθαρίζουν τα μπεκ ψεκασμού και εξοικονομούν καύσιμο. Βρες πρόσθετα,καθαριστικά,βελτιωτικά και ενισχυτικά πετρελαίου, βενζίνης και λιπαντικού στις πιο προσιτές τιμές από κορυφαία brands.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-12 από σύνολο 345
Αρωματικό Αυτοκινήτου...

Αρωματικό Αυτοκινήτου Μπουκαλάκι
WOOD20B

Aρωματικό Αυτοκινήτου σε μπουκαλάκι για να το κρεμάσετε και να ανανεώσετο το αυτοκίνητό σας με φρεσκάδα!

Διαθέσιμα αρώματα:

 • Μήλο
 • Μονόι
 • Τσιχλόφουσκα
 • Black 
 • Βανίλια
 • Κεράσι
Τιμή
3,98 €

Πανάκια Microfiber Mr Kleen...

Πανάκια Microfiber Mr Kleen 3τμχ
KLIN306

Τρία πανιά Microfiber για πλύσιμο και καθάρισμα του αυτοκινήτου σας. Οι μικροΐνες έλκουν και παγιδεύουν τη βρωμιά χωρίς να γρατζουνίζουν τις επιφάνειες. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν με χημικά προϊόντα για τέλειο φινίρισμα.

Τιμή
4,98 €

 • Μειωμένη τιμή
Αντικαπνικό Πετρελαίου...

Αντικαπνικό Πετρελαίου Liqui Moly 150ml
LM1808

Μειώνει την εκπομπή μαύρου καπνού από την εξάτμιση σε ποσοστό μεγαλύτερο του 50%. Καθαρίζει τον κινητήρα. Διατηρεί τα μπεκ καθαρά και μειώνει σε μεγάλο βαθμό τα κροταλίσματα. Είναι φιλικό προς το περιβάλλον.

Κανονική τιμή 5,69 € -15% Τιμή
4,84 € -15%

 • Μειωμένη τιμή
Καθαριστικό Ψυγείου Liqui...

Καθαριστικό Ψυγείου Liqui Moly 300ml
LM1804

Προϊόν το οποίο καθαρίζει το κύκλωμα ψύξης και απομακρύνει επικαθήσεις αλάτων όπως υπολείματα που περιέχουν λαδι, και βελτιώνει την ασφάλεια λειτουργίας του οχήματος.

Κανονική τιμή 5,40 € -15% Τιμή
4,59 € -15%

Στεγανοποιητικό Ψυγείου...

Στεγανοποιητικό Ψυγείου Liqui Moly 250ml
LM5178

Ειδικό προϊόν για την στεγανοποίηση όλων των τύπων ψυγείων και συστημάτων ψύξης ή θέρμανσης. Στεγανοποιεί μικρές οπές και ρήγματα και αποτρέπει τυχόν υπερθέρμανση του κινητήρα. Σταματάει την διαρροή ψυκτικού υγρού. Είναι αναμίξιμο με όλα τα αντιψυκτικά του εμπορίου. Ενδείκνυται για όλους τους τύπους ψυγείων, και αλουμινίου και πλαστικών. 

Τιμή
8,35 €

 • Μειωμένη τιμή
Καθαριστικό Συστήματος...

Καθαριστικό Συστήματος Diesel Liqui Moly 500ml
LM2962

Ειδικό προϊόν για τον καθαρισμό του συστήματος ψεκασμού κινητήρων diesel. Προστίθεται όλο στο σχεδόν γεμάτο ρεζερβουάρ (3/4) καθαρίζει και απομακρύνει κατάλοιπα από τα μπεκ και όλο το σύστημα τρφοδοσίας βελτιώνοντας την καύση και εξασφαλίζει ιδανική απόδοση και ομαλή λειτουργία του κινητήρα. Συντελεί σε σημαντική μείωση της κατανάλωσης του καυσίμου και των ρύπων.

Κανονική τιμή 10,13 € -15% Τιμή
8,61 € -15%

 • Μειωμένη τιμή
Πρόσθετο Common Rail Liqui...

Πρόσθετο Common Rail Liqui Moly 250ml
LM8953

Το ειδικό αυτό πρόσθετο Common Rail, αυξάνει τη λιπαντική ικανότητα του Diesel που είναι φτωχό σε θείο. Τα καθαριστικά συστατικά του προστατεύουν τα εξαρτήματα υψηλής ακρίβειας του συστήματος ψεκασμού Common Rail, που λειτουργεί με υψηλή πίεση, από φθορά, διάβρωση και επικαθίσεις. Για χαμηλότερη ειδική κατανάλωση καυσίμου καθώς και για μέγιστη απόδοση του κινητήρα. 

Κανονική τιμή 7,48 € -15% Τιμή
6,36 € -15%

 • Μειωμένη τιμή
Πρόσθετο Βιοκαυσίμου Liqui...

Πρόσθετο Βιοκαυσίμου Liqui Moly 1lt
LM1812

Ειδικό πρόσθετο βιοκαυσίμου ή πετρελαίου που περιέχει βιοκαύσιμα, με άριστα χαρακτηριστικά καθαρισμού και συντήρησης. Το προϊόν αυτό απομακρύνει τις βλεννώδεις επικαθήσεις που δημιουργούνται στο κύκλωμα καυσίμου 

Κανονική τιμή 16,65 € -15% Τιμή
14,15 € -15%

Προστατευτικό Βαλβίδων για...

Προστατευτικό Βαλβίδων για Υγραεριοκίνητα Οχήματα Liqui Moly 1lt
LM4012

Προστατευτικό ειδικά σχεδιασμένο για οχήματα με φυσικό αέριο (CNG/LPG) ακόμη και με συστήματα αερίουΠροστατεύει τις βαλβίδες του κινητήρα, λιπαίνει και κρατάει το άνω τμήμα του κυλίνδρου «ψυχρό» και καθαρό διασφαλίζοντας έτσι μία καλύτερη καύση και την βέλτιστη απόδοση του κινητήρα.

Τιμή
19,73 €

Πρόσθετο ATF Liqui Moly 250ml

Πρόσθετο ATF Liqui Moly 250ml
LM5135

Το πρόσθετο ATF Αdditive συντηρεί με ιδανικό τρόπο τα λαστιχένια και τα πλαστικά στεγανοποιητικά στο μηχανισμό διεύθυνσης και στο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Προλαμβάνονται ή/και σταματούν οι διαρροές σε κιβώτια, που οφείλονται σε στεγανοποιητικά που έχουν σκληρύνει ή/και έχουν γίνει εύθρυπτα. 

Τιμή
14,65 €

Πρόσθετο Σασμάν Liqui Moly...

Πρόσθετο Σασμάν Liqui Moly 80ml
LM1007

Ειδικό αντιτριβικό πρόσθετο σύγχρονης τεχνολογίας, υψηλών πιέσεων για κιβώτια ταχυτήτων και διαφορικά. Διατηρεί τις ιδιότητες του για τουλάχιστον 100.000 χλμ.

• Μειώνει σημαντικά την τριβή και την φθορά.

• Μειώνει τους θορύβους λειτουργίας.

• Φροντίζει για "απαλή" αλλαγή ταχυτήτων.

• Συντελεί στην ομαλή λειτουργία του κιβωτίου 

Τιμή
28,48 €

Ειδικό Προστατευτικό...

Ειδικό Προστατευτικό Κινητήρα Liqui Moly 500ml
LM1867

100% συνθετικό, αντιτριβικό λιπαντικού. Τα υψηλής απόδοσης συστατικά που περιέχει, ανθεκτικά σε πολύ υψηλές πιέσεις και με εξαιρετικές αντιτριβικές ιδιότητες και το ειδικό πρόσθετο για την μείωση της φθοράς, μειώνουν σημαντικά τις μηχανικές φθορές στον κινητήρα.

Τιμή
20,27 €