Φίλτρα

Εμφάνιση Προϊόντων ()

Ενεργά φίλτρα

42 προϊόντα στην κατηγορία Πρόσθετα/Βελτιώτικά
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-12 από σύνολο 42
Πρόσθετο Bαλβολίνης MoS2...

Πρόσθετο Bαλβολίνης MoS2 Liqui Moly 20gr
LM1040

Το Πρόσθετο Bαλβολίνης MoS2 περιέχει υψηλής συγκέντρωσης MoS2 για μείωση της φθοράς σε μηχανικά κιβώτια ταχυτήτων και διαφορικά,  μεταδόσεις αξόνων χωρίς ενσωματωμένο μπλοκέ διαφορικό σε λιπαντικό καθώς και μηχανικά συστήματα διεύθυνσης. 

Τιμή
5,76 €

  • Μειωμένη τιμή
Holts Στεγανοποιητικό...

Holts Στεγανοποιητικό Συστήματος Ψύξης Radweld Plus 250ml
HREP0070A

Το Radweld Plus είναι μια εύκολη στη χρήση, πλήρης λύση για στεγανοποίηση συστημάτων ψύξης. Επιδιορθώνει τις διαρροές και προστατεύει από τη φθορά. Κατάλληλο για όλα τα αυτοκίνητα.

Κανονική τιμή 15,56 € -50% Τιμή
7,78 € -50%

Ενισχυτικό Καυσίμου Octane...

Ενισχυτικό Καυσίμου Octane Booster Liqui Moly 200ml
LM21616

Ενισχυτικό καυσίμου βενζίνης Liqui Moly το οποίο αυξάνει τον αριθμό οκτανίων της βενζίνης και φροντίζει, ώστε ο κινητήρας να μπορεί να εξαντλεί ολόκληρα τα αποθέματα ισχύος του. Βελτιστοποιεί την καύση αμέσως μετά την προσθήκη και αυξάνει την απόδοση του καυσίμου. Βελτιώνει σημαντικά τη ροπή και την επιτάχυνση και εγγυάται έτσι μεγαλύτερη απόλαυση στην οδήγηση. Φροντίζει για καθαριότητα στο σύστημα τροφοδοσίας καυσίμου και στα μπεκ ψεκασμού και αποτρέπει έτσι ακριβές επισκευές.

Τιμή
8,64 €

Πρόσθετο Σασμάν Liqui Moly...

Πρόσθετο Σασμάν Liqui Moly 80ml
LM1007

Ειδικό αντιτριβικό πρόσθετο σύγχρονης τεχνολογίας, υψηλών πιέσεων για κιβώτια ταχυτήτων και διαφορικά. Διατηρεί τις ιδιότητες του για τουλάχιστον 100.000 χλμ.

• Μειώνει σημαντικά την τριβή και την φθορά.

• Μειώνει τους θορύβους λειτουργίας.

• Φροντίζει για "απαλή" αλλαγή ταχυτήτων.

• Συντελεί στην ομαλή λειτουργία του κιβωτίου 

Τιμή
28,48 €

Ειδικό Προστατευτικό...

Ειδικό Προστατευτικό Κινητήρα Liqui Moly 500ml
LM1867

100% συνθετικό, αντιτριβικό λιπαντικού. Τα υψηλής απόδοσης συστατικά που περιέχει, ανθεκτικά σε πολύ υψηλές πιέσεις και με εξαιρετικές αντιτριβικές ιδιότητες και το ειδικό πρόσθετο για την μείωση της φθοράς, μειώνουν σημαντικά τις μηχανικές φθορές στον κινητήρα.

Τιμή
20,27 €

Καθαριστικό Κινητήρα Liqui...

Καθαριστικό Κινητήρα Liqui Moly 500ml
LM1883

Το προϊόν αυτό "ξεπλένει" και καθαρίζει εσωτερικά τον κινητήρα. Τα υψηλής απόδοσης καθαριστικά πρόσθετα διαλύουν "λάσπη" και τα κατάλοιπα, ξεπλένοντας ταυτόχρονα τις ακαθαρσίες, είτε αυτές είναι στερεάς είτε υγρής μορφής. Με τον τρόπο αυτό οι ακαθαρσίες αυτές παρασύρονται με την αλλαγή, από το παλιό λιπαντικό. Έτσι το κύκλωμα ροής λιπαντικού του κινητήρα είναι πλέον ελεύθερο από επικαθήσεις και κατάλοιπα.

Τιμή
13,82 €

Πρόσθετο Υδραυλικών...

Πρόσθετο Υδραυλικών Ωστηρίων Liqui Moly 300ml
LM2770

Ειδικό βελτιωτικό λιπαντικού το οποίο σταματάει τα “κροταλίσματα” των βαλβίδων και καθαρίζει τα υδραυλικά ωστήρια. Επιλπέον σχηματίζει ένα προστατευτικό φιλμ μεγάλης προσκολλητικής ικανότητας και αντοχής σε υψηλές πιέσεις. Εμποδίζει τη δημιουργία θορύβων και σε φθαρμένες υδραυλικές βαλβίδες και εξασφαλίζει τη βέλτιστη απόδοση του υδροσυστήματος.

Τιμή
8,28 €

Ειδικό Πρόσθετο Πετρελαίου...

Ειδικό Πρόσθετο Πετρελαίου Liqui Moly - LM1806
LM1806

Ειδικό πρόσθετο για κινητήρες Diesel. Βελτιώνει την απόδοση του καυσίμου Diesel μειώνοντας ταυτόχρονα την κατανάλωση καυσίμου και την εκπομπή μαύρου καπνού. Διατηρεί καθαρά τα μπεκ και καθαρίζει το σύστημα ψεκασμού και τον κινητήρα από τα κατάλοιπα της καύσης. Προστατεύει από την οξείδωση. Εξασφαλίζει ευκολότερη εκκίνηση σε χαμηλές θερμοκρασίες. Ιδανικό για όλους τους σύγχρονους τύπους κινητήρων υψηλής πίεσης Diesel, Turbo Diesel, καταλυτικών και μη, επιβατικών, φορτηγών και μηχανημάτων. Μεγάλη προστασία κατά της οξείδωσης, ειδικά σε ακινητοποιημένα οχήματα για μακρά χρονικά διαστήματα. 

Τιμή
6,49 €

Καθαριστικό Βαλβίδων Liqui...

Καθαριστικό Βαλβίδων Liqui Moly - LM2952
LM2952

Ειδικό προϊόν για τον καθαρισμό των βαλβίδων, του καρμπυρατέρ, των μπουζί και του θαλάμου καύσης από τα κατάλοιπα που δημιουργούνται λόγω κακής ποιότητας της βενζίνης και από λειτουργία του κινητήρα μέσα στην πόλη. Βελτιώνει την απόδοση και συντελεί στην ομαλή λειτουργία του κινητήρα. Μειώνει την κατανάλωση καυσίμου και την εκπομπή ρύπων. Κατάλληλο για όλους του τύπους βενζίνης.

Τιμή
6,48 €

Ειδικό Κεραμικό Πρόσθετο...

Ειδικό Κεραμικό Πρόσθετο Ceratec Liqui Moly 300ml
LM7181

Το Cera Tec είναι ένα κορυφαίας τεχνολογίας κεραμικό προστατευτικό και αναμίξιμο με όλα τα λιπαντικά του εμπορίου. Το Cera Tec μειώνει τις τριβές και τις φθορές από χημικές και ακραίες θερμικής καταπόνησης κεραμικές ενώσεις. Μειώνει την κατανάλωση καυσίμου, αυξάνει την διάρκεια ζωής του κινητήρα, μειώνει τον θόρυβο του κινητήρα, είναι ανθεκτικό στην πίεση, αυξάνει την απόδοση λόγω μείωσης της τριβής ενώ τέλος δεν αυξάνει τον φώσφορο ή το θείο στο κινητήρα. 

Τιμή
31,77 €

  • Μειωμένη τιμή
Liqui Moly Αντιβακτηριακό...

Liqui Moly Αντιβακτηριακό Πρόσθετο Πετρελαίου 125ml
LM20940

Ιδιαίτερα αποτελεσματικό με ευρύτατο φάσμα δράσης για όλα τα πετρελαιοκίνητα αυτοκίνητα που βρίσκoνται επί πολύ καιρό ακινητοποιημένα. Καθαρίζει και λιπαίνει τα μπεκ με αντιδιαβρωτική προστασία. Kατάλληλο για δεξαμενές αποθήκευσης καυσίμων 

Κανονική τιμή 7,92 € -15% Τιμή
6,73 € -15%

Redex Καθαριστικό Φίλτρου...

Redex Καθαριστικό Φίλτρου Σωματιδίων Diesel 250ml
RADD0013A

Το Redex Diesel Particulate Filter Cleaner είναι ειδικά σχεδιασμένο για να καθαρίζει και να ενεργοποιεί τα μπλοκαρισμένα DPF φίλτρα. Η προηγμένη φόρμουλα λειτουργεί γρήγορα και μειώνει την κατανάλωση καυσίμου.

Τιμή
25,07 €