Φίλτρα

Ενεργά φίλτρα

keyboard_arrow_left Επιστροφή στις κατηγορίες ανταλλακτικών 5 προϊόντα στην κατηγορία Βάσεις Σκι
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-5 από σύνολο 5
Menabo Iceberg Βάση Οροφής...

Menabo Iceberg Βάση Οροφής Αλουμινίου για 4 Σκι Nordic/2 Snowboard
7180/MB

Η βάση οροφής ICEBERG της MENABO είναι ιταλικής κατασκευής, κατασκευασμένη από αλουμίνιο και ανθεκτικό πλαστικό σε μαύρο χρώμα, το οποίο αντέχει σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, εξαιρετικά πρακτική και ασφαλής.

Τιμή
59,90 €

Menabo Yelo Βάση Οροφής...

Menabo Yelo Βάση Οροφής Αλουμινίου για 6 Σκι /4 Snowboard
11160/MB

Η βάση οροφής YELO της MENABO, 100% ιταλικής προέλευσης και κατασκευής από ανθεκτικό αλουμίνιο κι επένδυση από αντιολισθητικό λάστιχο, το οποίο αντέχει σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, είναι εξοπλισμένη με ολισθηρή βάση (slider) για να μπορείτε να φορτώσετε ή να ξεφορτώσετε εύκολα τον χειμερινό εξοπλισμό σας, χωρίς να χρειάζεται να σταθείτε κοντά στη πόρτα ή την οροφή του αυτοκινήτου.

Τιμή
149,50 €

Menabo Βάση Οροφής για 1...

Menabo Βάση Οροφής για 1 Ζευγάρι Σκι Ski Rack
2630/MB

Βάση οροφής για 1 ζευγάρια σκι, για τοποθέτηση σε μπάρες οροφής οχήματος με σύστημα δέσης U-bolts. Εύκολη στην τοποθέτηση και στην χρήση. 

Τιμή
16,80 €

Menabo Aconcagua Βάση...

Menabo Aconcagua Βάση Οροφής Μαγνητική για 3 Σκι Nordic/2 Snowboards
ΧΕ.0850/MB

Η μαγνητική βάση οροφής ACONCAGUA της MENABO είναι ιταλικής κατασκευής, κατασκευασμένη από πολυμερές υλικό σε μαύρο χρώμα, εξαιρετικά πρακτική, ελαφριά και καινοτόμα. Είναι ιδανική για να μεταφέρει με ασφάλεια έως και 3 ζευγάρια σκι (τύπου Nordic) ή 2 snowboard σανίδες ή και τον συνδυασμό των 2 παράλληλα!

Τιμή
146,70 €

Menabo Βάση Οροφής Σκι...

Menabo Βάση Οροφής Σκι Igloo Μαγνητική για 2 Ζευγάρια Σκι Nordic
0810/MB

Η μαγνητική βάση οροφής IGLOO της MENABO είναι ιταλικής κατασκευής, κατασκευασμένη από πολυμερές υλικό σε μαύρο χρώμα, εξαιρετικά πρακτική. Είναι σχεδιασμένη για να μεταφέρει με ασφάλεια 2 ζευγάρια σκι (τύπου Nordic) και η μαγνητική της ιδιότητα την καθιστά ιδανική για χρήση σε οχήματα που δεν είναι εξοπλισμένα με μπάρες οροφής, καθώς ο συμπαγής μαγνήτης εξασφαλίζει την καλύτερη πρόσφυσή της επάνω στο αυτοκίνητο.

Τιμή
73,00 €