Η εταιρεία 

Στο Auto Planet, θα βρείτε επώνυμα ανταλλακτικά και αξεσουάρ αυτοκινήτων κορυφαίας ποιότητας  για όλα τα μοντέλα στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Πάνω από 100.000 κωδικοί είναι άμεσα διαθέσιμοι, ώστε να έχετε την δυνατότητα επιλογής μέσα από μια ευρεία γκάμα. 

Στο Auto Planet, έχουμε υιοθετήσει και εργαζόμαστε καθημερινά λαμβάνοντας υπόψη 3 αξίες. 

Γνώση:

Η καθημερινή αναζήτηση των στοιχείων σε προϊόντα που εμπορευόμαστε, είναι ο μοναδικός τρόπος να αποκτούμε συνεχώς  γνώσεις αλλά και να τις εξελίσσουμε για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Δεν παύουμε να εκπαιδευόμαστε για να προσφέρουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. 

Προσανατολισμός στον πελάτη

Εμπορευόμαστε τα καλύτερα επώνυμα προϊόντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Γνωρίζοντας σε βάθος τα προϊόντα μας, μπορούμε να προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις βασιζόμενοι πάντα στις ανάγκες του πελάτη. Η εταιρεία μας διαθέτει ένα άριστο καταρτισμένο προσωπικό, το οποίο εκπαιδεύεται συνεχώς για τα νέα προϊόντα της αγοράς, καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού καταναλωτή. 

Ποιότητα:

Δεν θα μπορούσε να λείπει από το τρίπτυχο μας η ποιότητα. Σε εμάς θα βρείτε αποκλειστικά και μόνο επώνυμα προϊόντα που θα αποτελέσουν εγγύηση για την καλή λειτουργία του αυτοκινήτου σας. 

Οι συνεργάτες μας 

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με κορυφαίους κατασκευαστές αλλά και διανομείς ανταλλακτικών και αξεσουάρ αυτοκινήτων. Έτσι, μπορούμε και προσφέρουμε ανταλλακτικά από τα πιο γνωστά Brands της αγοράς. Μερικές από τις κορυφαίες μάρκες που εμπορευόμαστε είναι: Ngk, Monroe, Mann, Brembo, Ferodo, Delphi, Denso, Knecht, Bilstein, Bosch, Motul, Osram, Philips, Liqui Moly, Castrol, Toyota, Ford, Shell, Total, Opel, Elf, Mobil1, κ.α. 

Χάρη σε αυτές μας τις συνεργασίες έχουμε καταφέρει να παρέχουμε τον συνδυασμό “value for money”, εφόσον η σχέση ποιότητας και κόστους είναι αμετάβλητη. 

Τα ανταλλακτικά μας 

Η εταιρεία μας εισάγει και διανείμει ποιοτικά ανταλλακτικά αυτοκινήτων, τα οποία διακρίνονται σε: 

Γνήσια ανταλλακτικά αυτοκινήτων 

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων After Market

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων ανακατασκευής 

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων εισαγωγής μας 

Αγοράζοντας ανταλλακτικά αυτοκινήτου από το κατάστημά μας κερδίζετε χρόνο, χρήμα και εξασφαλίζετε την άριστη ποιότητα λειτουργίας του αυτοκινήτου σας μέσω της σωστής επιλογής ανταλλακτικών. 

Ανοίγετε την ιστοσελίδα μας, βρίσκετε το ανταλλακτικό που χρειάζεστε από τον πιο πλήρη κατάλογο επώνυμων ανταλλακτικών, κάνετε την παραγγελία σας, ορίζετε την παράδοση και εμείς παραδίδουμε στο χώρο σας στο συντομότερο δυνατό χρόνο.

Τα αξεσουάρ μας 

Ταυτόχρονα, η εταιρεία μας παρέχει την μεγαλύτερη γκάμα σε αξεσουάρ αυτοκινήτων στην Ελλάδα. Βρείτε αξεσουάρ για το εσωτερικό ή εξωτερικό του αυτοκινήτου, για την περιποίηση του αυτοκίνητου, είδη πρώτης ανάγκης, εποχιακά αξεσουάρ κ.α. 

Βρείτε επιπλέον τεράστια γκάμα επώνυμων  προϊόντων σε: μπαταρίες, υαλοκαθαριστήρες, λαμπτήρες και λιπαντικά

Στο ηλεκτρικό κατάστημα www.autoplanet.gr μπορείτε να βρείτε τα ανταλλακτικά και τα αναλώσιμα που θα καλύψουν τις ανάγκες σας και μετά αναλαμβάνουμε εμείς να αποσταλούν στη πόρτα σας άμεσα.

Χιλιάδες αξεσουάρ και ανταλλακτικά είναι εδώ για να τα ανακαλύψετε, φυσικά  σε ασυναγώνιστες τιμές και απαράμιλλη ποιότητα!