Φίλτρα

Εμφάνιση Προϊόντων ()

Ενεργά φίλτρα

keyboard_arrow_left Επιστροφή στις κατηγορίες ανταλλακτικών 22 προϊόντα στην κατηγορία Διάφορα Κινητού
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-12 από σύνολο 22
  • Μειωμένη τιμή
Βάση Στήριξης Κινητού ως 4...

Βάση Στήριξης Κινητού ως 4 Inches με Βεντούζα και Εύκαμπτο Μπράτσο
CARHLD1

Βάση στήριξης κινητού με βεντούζα και εύκαμπτο μπράτσο. Προσαρμόζεται εύκολα στο παράθυρο ή το παρμπίζ χάρη στην ανθεκτική βεντούζα. Χάρη στον εύκαμπτο βραχίονα, μπορεί να περιστρέφεται σε οριζόντια ή κατακόρυφη θέση. Η βάση είναι κατάλληλη για κινητό ως 4 ίντσες. 

Κανονική τιμή 12,98 € -30% Τιμή
9,09 € -30%

  • Μειωμένη τιμή
Βάση Στήριξης Κινητού ως 4...

Βάση Στήριξης Κινητού ως 4 Inches με Usb και Εύκαμπτο Μπράτσο
CARHLD2

Βάση στήριξης κινητού με λειτουργία φόρτισης μέσω USB 1,6A για να φορτίζεις παράλληλα οποιαδήποτε συσκευή με υποδοχή MicroUSB ενώ είσαι στο δρόμο. Η βάση είναι κατάλληλη για κινητό ως 4 ίντσες

Κανονική τιμή 14,48 € -35% Τιμή
9,41 € -35%

  • Μειωμένη τιμή
Περιστρεφόμενη Βάση Ipod,...

Περιστρεφόμενη Βάση Ipod, Pda, Κινητού Μαύρη
XSIPODB

Περιστρεφόμενη βάση Racesport σε μαύρο χρώμα. Χάρη στο αυτοκόλλητο που παρέχει, μπορεί να τοποθετηθεί στο ταμπλό. Η βάση του προϊόντος μπορεί να αφαιρεθεί και να τοποθετηθεί στον αεραγωγό. Υποστηρίζει οποιαδήποτε κινητή συσκευή. 

Κανονική τιμή 9,48 € -30% Τιμή
6,64 € -30%

  • Μειωμένη τιμή
Περιστρεφόμενη Βάση Ipod,...

Περιστρεφόμενη Βάση Ipod, Pda, Κινητού Λεύκη
XSIPODW

Περιστρεφόμενη βάση Racesport σε άσπρο χρώμα. Χάρη στο αυτοκόλλητο που παρέχει, μπορεί να τοποθετηθεί στο ταμπλό. Η βάση του προϊόντος μπορεί να αφαιρεθεί και να τοποθετηθεί στον αεραγωγό. Υποστηρίζει οποιαδήποτε κινητή συσκευή. 

Κανονική τιμή 8,98 € -30% Τιμή
6,29 € -30%

Baseus -Bάση Στήριξης...

Baseus -Bάση Στήριξης Αυτοκινήτου Αεραγωγού
SUYL-OV

Το Baseus Gravity Car Holder είναι η βάση αυτοκινήτου που ψάχνετε για το Smartphone σας. Με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και υπέροχο design θα γίνει το αγαπημένο σας αξεσουάρ. Προσαρμόζεται εύκολα για όλα τα Smartphone ενώ τοποθετείται εύκολα στον αεραγωγό του αυτοκινήτου σας.

Τιμή
16,45 €

Baseus - Φορτιστής...

Baseus - Φορτιστής Αυτοκινήτου Mini Dual Usb 3.1A max
CCALL-ML02

O Baseus Car Charger είναι ένας φορτιστής αυτοκινήτου μικρού μεγέθους με 2 θύρες USB που σας επιτρέπει ταυτόχρονα να φορτίζετε τηλέφωνα, tablets ή άλλες μικρές ηλεκτρονικές συσκευές. Χάρη στον κομψό σχεδιασμό και το κέλυφος αλουμινίου, το αξεσουάρ είναι κομψό, ανθεκτικό και τέλεια προσαρμοσμένο στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Τιμή
11,74 €

  • Μειωμένη τιμή
Baseus - Μαγνητική Βάση...

Baseus - Μαγνητική Βάση Αυτοκινήτου Ταμπλό
SUER-B0V

Μαγνητική βάση για το ταμπλό του αυτοκινήτου με γνήσιο δέρμα για όλα τα κινητά που προσφέρει την πιο ιδανική λύση στήριξης για το κινητό σας τηλέφωνο στο αυτοκίνητο, ενώ μπορείτε να το τραβήξετε εύκολα και γρήγορα για να το χρησιμοποιήσετε.

Κανονική τιμή 15,86 € -30% Τιμή
11,10 € -30%

  • Μειωμένη τιμή
Baseus - Mαγνητική Bάση...

Baseus - Mαγνητική Bάση Aυτοκινήτου
SUGENT-NTOR

Μαγνητική βάση Baseus για το ταμπλό του αυτοκινήτου για όλα τα κινητά που προσφέρει την πιο ιδανική λύση στήριξης για το κινητό σας τηλέφωνο στο αυτοκίνητο, ενώ μπορείτε να το τραβήξετε εύκολα και γρήγορα για να το χρησιμοποιήσετε.

Κανονική τιμή 12,33 € -20% Τιμή
9,86 € -20%

  • Μειωμένη τιμή
Baseus-Μαγνητική Βάση...

Baseus-Μαγνητική Βάση Αυτοκινήτου Αεραγωγού
SUER-A0V

Μαγνητική βάση αυτοκινήτου αεραγωγού Baseus για όλα τα κινητά που προσφέρει την πιο ιδανική λύση στήριξης για το κινητό σας τηλέφωνο στο αυτοκίνητο, ενώ μπορείτε να το τραβήξετε εύκολα και γρήγορα για να το χρησιμοποιήσετε.

Κανονική τιμή 15,86 € -20% Τιμή
12,69 € -20%

  • Μειωμένη τιμή
Βάση Κινητού Στρογγυλή...

Βάση Κινητού Στρογγυλή Ταμπλό Lampa 72507
72507

Στρογγυλή βάση κινητού για το ταμπλό του αυτοκινήτου. Παρέχει εύκολη τοποθέτηση σε λείες επιφάνειες, ενώ είναι εύκαμπτη. Κατάλληλη για την πλειοψηφία των κινητών τηλεφώνων και των θηκών τους.  

Κανονική τιμή 3,98 € -45% Τιμή
2,19 € -45%

Baseus-Bluetooth/Handsfree/...

Baseus-Bluetooth/Handsfree/Mp3/Dual Usb Charger
CCALL-RH01

Το απόλυτο gadget για το αυτοκίνητο σας. Ασύρματος πομπός αυτοκινήτου που συνδυάζει bluetooth ανοικτής ακρόασης για να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε κλήσεις handsfree, USB MP3 player και φορτιστή USB.

Τιμή
28,48 €

Baseus-Bluetooth/Handsfree/...

Baseus-Bluetooth/Handsfree/Mp3/Dual Charger/UsB microSD T-Type
CCTM-01

Μία συσκευή για όλες τις ανάγκες. Ασύρματος πομπός αυτοκινήτου που συνδυάζει bluetooth ανοικτής ακρόασης για να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε κλήσεις handsfree, USB MP3 player ,φορτιστή USB για ταυτόχρονη φόρτιση 2 συσκευών και υποδοχή USB Disk/TF card/FM Transmitter. 

Τιμή
22,48 €