Τι υγρό υαλοκαθαριστήρων να χρησιμοποιήσω;

Τι υγρό υαλοκαθαριστήρων να χρησιμοποιήσω;

Το υγρό υαλοκαθαριστήρων είναι σχεδιασμένο να καταπολεμά όλους τους τύπους ρύπων πάνω στο παρμπρίζ έτσι ώστε να παρέχει την μέγιστη ορατότητα κατά την οδήγηση και δεν πρέπει να παραμελείται η ανανέωσή του. Τι υγρό υαλοκαθαριστήρων όμως να χρησιμοποιήσεις;

Έχει σημασία ο τύπος υγρού; 

Ο τύπος υγρού υαλοκαθαριστήρων που θα χρησιμοποιήσεις έχει σημασία εφόσον υπάρχουν άλλα υγρά υαλοκαθαριστήρων που μπορείς να χρησιμοποιήσεις το χειμώνα και άλλα για το καλοκαίρι. Ακόμη, υπάρχουν και ειδικά υγρά υαλοκαθαριστήρων τα οποία μπορείς και να χρησιμοποιήσεις όλες τις εποχές του χρόνου.

Υγρό υαλοκαθαριστήρων για το καλοκαίρι 

Αυτός ο τύπος υγρού χρησιμοποιείται όταν υπάρχει υψηλή θερμοκρασία και είναι αποτελεσματικός σε σκόνη, έντομα και άλλες ακαθαρσίες. Έτσι αποκτάται στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου η τέλεια ορατότητα καθώς απομακρύνονται όλοι οι οργανικοί ρύποι

To πλεονέκτημα αυτών των υγρών είναι η ειδική σύνθεση για προστασία από UV ακτινοβολίες! 

Σημαντικό! Ένα καλοκαιρινό υγρό υαλοκαθαριστήρων, δε μπορεί να χρησιμοποιηθεί το χειμώνα και ιδίως όταν η θερμοκρασία πέσει κάτω του μηδενός, καθώς παγώνει. 

Υγρό υαλοκαθαριστήρων για το χειμώνα 

Το χειμερινό υγρό ή το De-icer περιέχει ποσοστό αλκοόλης το οποίο μειώνει το σημείο πήξης το οποίο αποτρέπει την υγρή κρυστάλλωση παρέχοντας τέλειο καθαρισμό στο παρμπρίζ ακόμη και σε θερμοκρασίες κάτω του μηδενός. 

Σημαντικό! Ένα χειμερινό υγρό, είναι καλύτερα να μη χρησιμοποιείται τους θερινούς μήνες εφόσον δεν θα είναι αποτελεσματικό έναντι των οργανικών υλών. 

Υγρό υαλοκαθαριστήρων για όλες τις εποχές του χρόνου 

Τέτοια υγρά αραιώνονται με αποσταγμένο νερό το καλοκαίρι και το χειμώνα χρησιμοποιούνται χωρίς αραίωση. 

Hint: Μπες στο autoplanet.gr και διάλεξε υγρά υαλοκαθαριστήρων Prestone ή Holts με έκπτωση έως και 50%. 

Tip: Αντικατέστησε τους υαλοκαθαριστήρες σου και προμηθεύσου ένα υγρό υαλοκαθαριστήρων για το χειμώνα για να αποκτήσεις τέλεια ορατότητα ακόμη και στις πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες. 

Τι υγρό υαλοκαθαριστήρων να χρησιμοποιήσω; 

Αν ζεις σε κάποια περιοχή όπου οι θερμοκρασία το χειμώνα πέφτει σπάνια κάτω του μηδενός, τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα υγρό κατάλληλο για όλες τις εποχές. Αντίθετα, αν ζεις σε κάποια ορεινή περιοχή με την θερμοκρασία να πέφτει συχνά κάτω του μηδενός είναι καλό να χρησιμοποιήσεις ένα χειμερινό υγρό για να αποτραπεί η κρυστάλλωση στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου. Τέλος, όταν επιλέγεις ένα καλοκαιρινό υγρό θα πρέπει να εξετάσεις τι πιθανούς ρύπους μπορεί να συναντήσεις έτσι ώστε να διαλέξεις την σωστή φόρμουλα που θα αντιμετωπίσει τις ακαθαρσίες στο παρμπρίζ. 

Συμπυκνωμένο ή έτοιμο για χρήση; 

Η μόνη διαφορά σε αυτή τη περίπτωση είναι ότι το συμπυκνωμένο υγρό θα χρειαστεί να το αραιώσεις ενώ αυτό που είναι έτοιμο για χρήση είναι ήδη αραιωμένο από τον εκάστοτε κατασκευαστή και απλά θα το χρησιμοποιήσεις χωρίς να προσθέσεις τίποτα άλλο. Επομένως, το αν θα επιλέξεις συμπυκνωμένο ή αραιωμένο υγρό υαλοκαθαριστήρων έγκειται στη δικιά σου διευκόλυνση και προτίμηση. 

Απέκτησε τέλεια ορατότητα το χειμώνα με το υγρό υαλοκαθαριστήρων Prestone Max Visibility Ready to Use…

Η Prestone είναι μία κορυφαία Αμερικάνικη εταιρεία με προϊόντα υψηλής ποιότητας. Η συγκεκριμένη φόρμουλα θα σου εξασφαλίσει την καθαριότητα του παρμπρίζ, αφαιρώντας όλες τις επίμονες ακαθαρσίες. Επιπλέον, είναι ιδανική φόρμουλα για το χειμώνα καθώς λιώνει τον πάγο έως και -10οC κι αποφεύγει τις επικίνδυνες αντανακλάσεις του ήλιου. 

Hint: Βρείτε το ΕΔΩ με 30% έκπτωση και ξέγνοιασε για όλο το χειμώνα! 

Μη χάσεις ακόμη! Όλοι οι Bosch υαλοκαθαριστήρες έχουν έκπτωση 30% μέχρι και τέλος Οκτωβρίου. 

All comments