Πως να επιλέξεις τους κατάλληλους Bosch υαλοκαθαριστήρες για το αυτοκίνητό σου!

Πως να επιλέξεις τους κατάλληλους Bosch υαλοκαθαριστήρες για το αυτοκίνητό σου!

Η καλή ορατότητα, αποτελεί εγγύηση για μία ασφαλέστερη οδήγηση. Για να έχεις την τέλεια ορατότητα στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου σου θα πρέπει να είναι πάντα καθαρό και να έχεις υαλοκαθαριστήρες υψηλής ποιότητας που θα σου εξασφαλίσουν μέγιστη ορατότητα. 

Κάθε πότε πρέπει να αλλάζεις υαλοκαθαριστήρες 

Η αλλαγή των υαλοκαθαριστήρων είναι απαραίτητη, προκειμένου να έχεις πάντα την απαιτούμενη ορατότητα που θα σου εξασφαλίσει και περισσότερη ασφάλεια κατά τις οδικές σου διαδρομές. Ο χρόνος αλλαγής των υαλοκαθαριστήρων όμως εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως είναι για παράδειγμα η συχνότητα χρήσης και οι καιρικές συνθήκες. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, συνίσταται η αλλαγή των υαλοκαθαριστήρων να γίνεται μία φορά τον χρόνο τουλάχιστον, ενώ το ιδανικό διάστημα αλλαγής υαλοκαθαριστήρων είναι κάθε έξι μήνες.

Tip: Το φθινόπωρο πριν από τις πρώτες βροχές είναι η ιδανική εποχή για να αλλάξεις υαλοκαθαριστήρες καθώς έτσι θα έχεις την απαιτούμενη ορατότητα όταν χρειαστεί.

Υαλοκαθαριστήρες Bosch για άριστη ποιότητα! 

Σημασία δεν έχει μόνο το να αλλάξεις υαλοκαθαριστήρες αλλά και να τοποθετήσεις ποιοτικούς υαλοκαθαριστήρες. Οι υαλοκαθαριστήρες της Bosch, εγγυώνται ιδανική απόδοση καθαρισμού του παρμπρίζ ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που επιλέγονται από πλήθος οδηγών, εφόσον η ποιότητά τους καλύπτει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. 

Υαλοκαθαριστήρες Bosch Aerotwin: Η κορυφαία επιλογή 

Οι υαλοκαθαριστήρες Bosch Aerotwin αποτελούν την κορυφαία επιλογή, καθώς έρχονται με αεροδυναμικό σχεδιασμό για μειωμένο θόρυβο και εγγυώνται την μέγιστη δυνατή ορατότητα ακόμα και στις πιο απαιτητικές συνθήκες οδήγησης. Μερικά από τα πλεονεκτήματα της σειράς Aerotwin της Bosch είναι τα παρακάτω:

- Άριστη ποιότητα καθαρισμού: Προσφέρουν ιδανική απόδοση καθαρισμού σε κάθε σημείο του τζαμιού χάρη στο αεροδυναμικά βελτιωμένο προφίλ. 

- Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής: Προσφέρουν ομοιόμορφη φθορά χάρη στην ενσωματωμένη αεροδυναμική αεροτομή. Επιπλέον, είναι ανθεκτικοί έναντι των εντόμων και των επίμονων ρύπων. 

- Πρωτοποριακός σχεδιασμός: Έρχονται με ενσωματωμένη αεροδυναμική αεροτομή. 

- Εύκολη τοποθέτηση: Οι Bosch Aerotwin έρχονται με προσυναρμολογημένο προσαρμογέα για εύκολη τοποθέτηση. 

Η τοποθέτηση υαλοκαθαριστήρων Bosch είναι παιχνιδάκι! Σκάναρε το QR Code στο πίσω μέρος της συσκευασίας και δες το βίντεο για το πως να τοποθετήσεις τους υαλοκαθαριστήρες. 

Ανακάλυψε ΕΔΩ όλους τους υαλοκαθαριστήρες Bosch Aerotwin ή κάνε κλικ στο Banner

Πως να επιλέξεις τους κατάλληλους Bosch υαλοκαθαριστήρες για το αυτοκίνητό σου! 

Για να επιλέξεις τους σωστούς υαλοκαθαριστήρες για το αυτοκίνητό σου, δεν είναι απαραίτητο απλά να ξέρεις το μήκος τους αλλά και το κούμπωμα αυτών. Φυσικά, εφόσον μιλάμε για Bosch υαλοκαθαριστήρες, η εταιρεία έχει φροντίσει να δημιουργήσει το δικό της App για την εύρεση υαλοκαθαριστήρων. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις την εφαρμογή, να επιλέξεις τον κατασκευαστή, το μοντέλο και την χρονολογία του αυτοκινήτου σου και να πατήσεις το κουμπί της αναζήτησης. Έτσι, μπορείς να βρεις εύκολα τον σωστό υαλοκαθαριστήρα για το μοντέλο του αυτοκινήτου σου. 

Hint: Ανακάλυψε κι εσύ την εφαρμογή της Bosch ΕΔΩ

Βρες τους υαλοκαθαριστήρες που ταιριάζουν στο αυτοκίνητό σου χρησιμοποιώντας την αναζήτησή μας στο autoplanet.gr 

Άλλος ένας τρόπος για να βρεις τι υαλοκαθαριστήρες φοράς, είναι να επιλέξεις τα στοιχεία του αυτοκινήτου σου (μάρκα, μοντέλο, κινητήρα) στην αρχική σελίδα του autoplanet.gr και πατώντας το κουμπί αναζήτηση, θα δεις όλες τις διαθέσιμες επιλογές που έχεις. 

Δεν είσαι σίγουρος ή δεν είσαι εξοικειωμένος με την τεχνολογία; Κανένα πρόβλημα! Τηλεφώνησέ μας στο 2118000881 κι ένας εκπρόσωπός μας θα σε εξυπηρετήσει άμεσα. 

Για να μαθαίνεις περισσότερα tips και χρήσιμες συμβουλές για το αυτοκίνητό σου, μείνε συντονισμένος στο Blog μας

All comments