Φίλτρα

Ενεργά φίλτρα

keyboard_arrow_left Επιστροφή στις κατηγορίες ανταλλακτικών 36 προϊόντα στην κατηγορία Γενικά Καθαριστικά
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-12 από σύνολο 36
Βαμβακερή Βούρτσα...

Βαμβακερή Βούρτσα Ξεσκονίσματος
KLIN350

Βούρτσα για καθαρισμό και λάμψη του αυτοκινήτου. Είναι κατασκευασμένη από γκρι μικροίνες και είναι ιδανική για την απομάκρυνση σκόνης και τέλειο φινίρισμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με χημικά προϊόντα.

Τιμή 9,48 €
  • Μειωμένη τιμή
Βούρτσα Γυαλίσματος

Βούρτσα Γυαλίσματος
KLIN300

Βούρτσα για γυάλισμα και λάμψη του αυτοκινήτου σας. Είναι κατασκευασμένη από πορτοκαλί μικροίνες και μπορεί να αφαιρεθεί από τη μαύρη λαβή για καθαρισμό ή αποθήκευση. Μια σειρά προϊόντων περιποίησης αυτοκινήτου ειδικά για σας, με άριστη ποιότητα στις καλύτερες τιμές.

Κανονική τιμή 4,98 € -60% Τιμή 1,99 € -60%
Γνήσιο Δέρμα Chamois

Γνήσιο Δέρμα Chamois
KLIN225

Γνήσιο δέρμα Chamois, υπεραπορροφητικό για τον αποτελεσματικό καθαρισμό του οχήματός σας. Οι ιδιότητές του επιτρέπουν τη συμπίεση, την αποτελεσματική ξήρανση, τη χρήση με χημικά προϊόντα και την επαναχρησιμοποίησή του. Μια σειρά προϊόντων περιποίησης αυτοκινήτου ειδικά για σας στις καλύτερες τιμές.

Τιμή 9,28 €
Συνθετικό Πανί Chamois Royalex

Συνθετικό Πανί Chamois Royalex
KLIN007

Συνθετικό πανί εξαιρετικά απορροφητικό για τον αποτελεσματικό καθαρισμό του οχήματός σας. Οι ιδιότητές του επιτρέπουν τη συμπίεση, την αποτελεσματική ξήρανση και τη χρήση με χημικά προϊόντα. Μια σειρά προϊόντων περιποίησης αυτοκινήτου ειδικά για σας με την καλύτερη ποιότητα και τιμή.

Τιμή 4,48 €
Γάντι Μικροΐνας 3 in 1

Γάντι Μικροΐνας 3 in 1
KLIN006

Γάντι από μικροΐνες που παγιδεύει και αφαιρεί βρωμιά από το αυτοκίνητο, παρέχοντας γυαλιστερό φινίρισμα χωρίς αυλακώσεις, αποκαθιστώντας το φινίρισμα του αυτοκινήτου και αφήνοντάς το σε άριστη κατάσταση. Μια σειρά προϊόντων περιποίησης για το αυτοκίνητό σας, στην καλύτερη ποιότητα και τιμή.

Τιμή 6,48 €
Premium Πανί Καθαρίσματος...

Premium Πανί Καθαρίσματος 40x60cm
KLIN617

Πανί Microfiber για στέγνωμα και καθάρισμα. Οι μικροΐνες έλκουν και παγιδεύουν τη βρωμιά χωρίς να γρατζουνίζουν τις επιφάνειες. Για εσωτερική και εξωτερική χρήση, ειδικά για το ταμπλό. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ανά πάσα στιγμή, αφού οι διαστάσεις του 40 × 60 cm επιτρέπουν την εύκολη αποθήκευσή του.

Τιμή 4,98 €
Σφουγγάρι Διπλής Όψης Για...

Σφουγγάρι Διπλής Όψης Για Έντομα και Πίσσα
KLIN613

Σφουγγάρι Διπλής Όψης Sumex. Η μία γκρι ανοιχτή πλευρά χρησιμοποιείται στο αμάξωμα και τους προφυλακτήρες και η άλλη σκούρα πλευρά για γυάλινες επιφάνειες. Αυτό το σφουγγάρι σας επιτρέπει να καθαρίσετε αποτελεσματικά τα σημάδια που έχουν απομείνει τόσο στο γυαλί όσο και στο μεταλλικό τμήμα του οχήματος.

Τιμή 2,98 €
2 In 1 Ύφασμα Γυαλίσματος...

2 In 1 Ύφασμα Γυαλίσματος 40x45cm
KLIN604

Υφάσμα για γυάλισμα και λείανση του αυτοκινήτου για τέλειο και γυαλιστερό φινίρισμα. Αφαιρεί τις κηλίδες από κερί με την απαλή μεμβράνη του υφάσματος και αφήνει τέλειο φινίρισμα με την πλευρά των μαλακών μικροϊνών. Ιδανικό για χρήση με κερί, προστατευτικά, σαπούνι κ.α.

Τιμή 5,98 €
Πανάκια Microfiber Mr Kleen...

Πανάκια Microfiber Mr Kleen 3τμχ
KLIN306

Τρία πανιά Microfiber για πλύσιμο και καθάρισμα του αυτοκινήτου σας. Οι μικροΐνες έλκουν και παγιδεύουν τη βρωμιά χωρίς να γρατζουνίζουν τις επιφάνειες. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν με χημικά προϊόντα για τέλειο φινίρισμα.

Τιμή 4,98 €
Πετσέτα Καθαρισμού 38x38cm

Πετσέτα Καθαρισμού 38x38cm
KLIN619

Πετσέτα καθαρισμού αυτοκινήτου για ξεσκόνισμα και καθαρισμό του εσωτερικού και εξωτερικού χώρου του αυτοκινήτου σας χωρίς να αφήνετε ραβδώσεις ή χνούδια. Φτιαγμένο από μικροΐνες, το ύφασμα απορροφά γρήγορα τη σκόνη και τη βρωμιά.  Μια σειρά προϊόντων περιποίησης για το αυτοκίνητό σας ειδικά για σας με τον καλύτερο συνδυασμό ποιότητας και τιμής.

Τιμή 4,48 €
Σετ με 3  Βούρτσες...

Σετ με 3 Βούρτσες Καθαρισμού Τροχών
KLIN453

Σετ 3 βούρτσες για τον καθαρισμό των ζαντών τροχών του οχήματός σας. Μία μαλακή βούρτσα για την αφαίρεση λεπτών βρωμιών, μία χονδροειδής βούρτσα για σκληρή βρωμιά και ένα σφουγγάρι καθαρισμού για απαλό καθαρισμό λεκέδων και σκόνης φρένων. Μια σειρά προϊόντων περιποίησης αυτοκινήτου ειδικά για σας, με τον καλύτερο συνδυσμό ποιότητας και τιμής.

Τιμή 11,98 €
Βούρτσα Καθαρισμού Τροχών

Βούρτσα Καθαρισμού Τροχών
KLIN400

Απλή βούρτσα για τον καθαρισμό των ζαντών τροχών του αυτοκινήτου σας. Αυτή η βούρτσα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με χημικά προϊόντα, μπορεί να πλυθεί και να καθαρίσει τη βρωμιά από τις δυσπρόσιτες περιοχές των τροχών. Μια σειρά προϊόντων περιποίησης αυτοκινήτου ειδικά για σας με τον καλύτερο συνδυασμό ποιότητας και τιμής.

Τιμή 1,98 €