Χιονοκουβέρτες: Γιατί να τις επιλέξετε!

Χιονοκουβέρτες: Γιατί να τις επιλέξετε!

Οι χιονοκουβέρτες, αποτελούν ολοένα και περισσότερο μία δημοφιλή επιλογή αντιολισθητικού συστήματος. Ας δούμε τους λόγους για τους οποίους γιατί να τις επιλέξετε!

1. Εύκολη εγκατάσταση και αφαίρεση

Οι χιονοκουβέρτες είναι πολύ εύκολες στην εγκατάσταση και αφαίρεση σε σύγκριση με τις αλυσίδες χιονιού. Δεν απαιτούν ειδικά εργαλεία και μπορείτε να τις τοποθετήσετε εύκολα και γρήγορα σε λίγα μόλις βήματα. 

Δείτε ΕΔΩ πως να τοποθετήσετε τις κορυφαίες χιονοκουβέρτες Isse

2. Δεν προκαλούν ζημιά στα ελαστικά

Οι αλυσίδες χιονιού μπορεί να προκαλέσουν ζημιά στα ελαστικά σας, ειδικά αν δεν τις τοποθετήσετε σωστά. Οι χιονοκουβέρτες, από την άλλη πλευρά, είναι απαλλαγμένες από αυτό το πρόβλημα και δεν προκαλούν ζημιά στα ελαστικά. 

3. Ευκολία αποθήκευσης

Αποθηκεύονται εύκολα στο πορτ – μπαγκάζ του αυτοκινήτου χωρίς να πιάνουν πολύ χώρο. Έτσι, τις έχετε πάντα μαζί σας!

4. Ασφάλεια 

Σε συνθήκες χιονιού και πάγου, ένα αντιολισθητικό σύστημα είναι απαραίτητο για την ασφάλειά σας. Οι χιονοκουβέρτες, μπορούν να παρέχουν εξίσου ασφάλεια. 

Σημαντικό: Επιλέξτε χιονοκουβέρτες που πληρούν όλα τα πρότυπα ασφαλείας, έχοντας όλες τις απαραίτητες εγκρίσεις και πιστοποιήσεις. Στο Auto Planet, θα βρείτε τις χιονοκουβέρτες Isse. Οι χιονοκουβέρτες Isse είναι κατοχυρωμένες με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Συμμορφώνονται με τα πρότυπα CE και είναι πιστοποιημένες, μεταξύ άλλων, από το πρότυπο ONORM 5121. Είναι πιστοποιημένο προϊόν από την TUV, Onorm 5121 και αντιστοιχεί στη νομοθεσία Β26

5. Ομαλή και σταθερή οδηγική εμπειρία

Με τις χιονοκουβέρτες, οι επιβάτες του αυτοκινήτου δεν θα αισθανθούν διακυμάνσεις που συνήθως συνοδεύουν οι αλυσίδες χιονιού. Επιπλέον, οι χιονοκουβέρτες δεν παράγουν τον θόρυβο που προκαλούν οι αλυσίδες, προσφέροντας μια πιο ήσυχη και άνετη οδηγική εμπειρία. 

Οι χιονοκουβέρτες, αποτελούν μία πιο εύκολη, εξίσου αξιόπιστη και οικονομική λύση για την αντιμετώπιση των χειμερινών συνθηκών. Βρείτε ΤΩΡΑ στο autoplanet.gr τις χιονοκουβέρτες Isse, Ισπανικής προέλευσης και κορυφαίας ποιότητας για να έχετε την απαραίτητη πρόσφυση και ασφάλεια σε συνθήκες χιονιού και πάγου. 

All comments