127 προϊόντα CarPlus
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-12 από σύνολο 127
 • Μειωμένη τιμή
Αδιάβροχη Κουκούλα Αυτοκινήτου

Αδιάβροχη Κουκούλα Αυτοκινήτου
COVER1S

Χάρη σε αυτή την αδιάβροχη κουκούλα αυτοκινήτου, μπορείτε να προστατέψετε το όχημα σας από UVA, βροχή, άνεμο, σκόνη και ακαθαρσίες. Το όχημα σας διατηρείται πιο καθαρό, εξασφαλίζοντας έτσι την άψογη εικόνα του. Η κουκούλα είναι ειδικά σχεδιασμένη από ένα βαμβακερό στρώμα για αποτελεσματικότερη προστασία. Μάλιστα, οι οπές εξαερισμού εξασφαλίζουν ότι δε θα εμφανιστεί υγρασία ή μούχλα μετά από μια βροχή. Διατίθεται σε διαφορετικά μεγέθη, ενώ περιλαμβάνει και τσάντα αποθήκευσης

Κανονική τιμή 51,98 € -15% Τιμή
44,18 € -15%

 • Μειωμένη τιμή
Αδιάβροχη Κουκούλα...

Αδιάβροχη Κουκούλα Αυτοκινήτου Entry Line
EXTCC1S

Χάρη σε αυτή την αδιάβροχη κουκούλα αυτοκινήτου, μπορείτε να προστατέψετε το όχημα σας από UVA, βροχή, άνεμο, σκόνη και ακαθαρσίες. Το όχημα σας διατηρείται πιο καθαρό, εξασφαλίζοντας έτσι την εικόνα του. Η κουκούλα είναι ειδικά σχεδιασμένη για αποτελεσματικότερη προστασία. Διατίθεται σε διαφορετικά μεγέθη, ενώ περιλαμβάνει και τσάντα αποθήκευσης

Κανονική τιμή 35,98 € -15% Τιμή
30,59 € -15%

 • Μειωμένη τιμή
Ανατομικό Μαξιλάρι Λαιμού

Ανατομικό Μαξιλάρι Λαιμού
ACA1000

Ανατομικό μαξιλάρι λαιμού σε γκρι χρώμα και βελούδινη κεντρική περιοχή. Μπορεί να μεταφερθεί και να αποθηκευτεί εύκολα, ενώ είναι ιδανικό για χρήση στο αυτοκίνητο, στο αεροπλάνο, στο σπίτι, στο γραφείο ή όπου αλλού θέλετε. 

Κανονική τιμή 8,98 € -20% Τιμή
7,18 € -20%

 • Μειωμένη τιμή
Αντικλεπτικό Τιμονιού Hercules

Αντικλεπτικό Τιμονιού Hercules
2707090

Επεκτάσιμη αντικλεπτική κλειδαριά τιμονιού. Αυτή η κλειδαριά στερεώνει το τιμόνι στο φρένο για την προστασία του οχήματος, ενώ διαθέτει και εφεδρικό κλειδί σε περίπτωση απώλειας. Η κλειδαριά είναι κατασκευασμένη από σκληρό χάλυβα για ανθεκτικό και εύκολο στη χρήση κλείδωμα. 

Κανονική τιμή 23,98 € -25% Τιμή
17,99 € -25%

 • Μειωμένη τιμή
Αντικλεπτικό Τιμονιού Panzer

Αντικλεπτικό Τιμονιού Panzer
2707092

Αντικλεπτική κλειδαριά τιμονιού που τοποθετείται πάνω από το τιμόνι και επεκτείνεται για να σφίξει και να κλειδώσει το τιμόνι. Διατίθεται με δύο κλειδαριές ασφαλείας με μοναδικό σχεδιασμό σε σχήμα αστεριού. 

Κανονική τιμή 17,98 € -25% Τιμή
13,49 € -25%

 • Μειωμένη τιμή
Αρωματικό Αεραγωγών Flora

Αρωματικό Αεραγωγών Flora
FLORA10

Αρωματικά αυτοκινήτου που προρμόζονται στον αεραγωγό και εξαλείφουν τις δυσάρεστες μυρωδιές αφήνοντας άρωμα φρεσκάδας. Επιλέξτε αυτό που σας αρέσει περισσότερο!

Διαθέσιμα αρώματα:

 • Φράουλα
 • Βανίλια
 • Ocean Breeze

Διάρκεια ζωής ως 15 μέρες.

Κανονική τιμή 3,33 € -45% Τιμή
1,83 € -45%

Ασφαλειοθήκη Αυτοκινήτου 28...

Ασφαλειοθήκη Αυτοκινήτου 28 Τεμαχίων
FUS0028

Ασφαλειοθήκη αυτοκινήτου 28 τεμαχίων. Η ασφαλειοθήκη παρέχει 26 ασφάλειες από 2Α έως 75Α, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες του οχήματος.  Επιπλέον παρέχει 1 πένσα για πρακτική χρήση και ένα δοκιμαστικό κατσαβίδι. Η ασφαλειοθήκη, έρχεται σε κουτί ώστε να μη διασκορπίζονται τα μέρη της και να αποθηκεύεται εύκολα

Τιμή
3,98 €

 • Μειωμένη τιμή
Εσωτερική Κουκούλα...

Εσωτερική Κουκούλα Αυτοκινήτου Premium Line
INTCC1M

Η αδιάβροχη κουκούλα Premium Line είναι ένα αποτελεσματικό γρι υφασμάτινο κάλυμμα εσωτερικού χώρου για το αυτοκίνητο σας. Η κουκούλα είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να αποτρέπει την συμπύκνωση του νερού και να μην δημιουργείται μούχλα. Χάρη στον ελαστικότητά του, μπορεί να εγκατασταθεί άνετα και να προσαρμοστεί πλήρως στο όχημα. Διατίθεται σε διαφορετικά μεγέθη για να επιλέξετε ενώ περιλαμβάνει τσάντα αποθήκευσης

Κανονική τιμή 117,38 € -45% Τιμή
64,56 € -45%

Εύκαμπτη Ηλιοπροστασία...

Εύκαμπτη Ηλιοπροστασία Αυτοκινήτου 2τμχ
WINDRTM

Εύκαμπτη ηλιοπροστασία αυτοκινήτου 2 τεμαχίων. Προστατεύει από τις υπεριώδεις ακτίνες, τη θερμότητα του ήλιου, την εισβολή εντόμων και επιτρέπει το άνοιγμα του παραθύρου.  Τέλος, παρέχει άνεση και εύκολη εγκατάσταση.

Τιμή
8,68 €

 • Μειωμένη τιμή
Εύκαμπτη Κεραία Αυτοκινήτου...

Εύκαμπτη Κεραία Αυτοκινήτου 30cm Blister
TME3001

Εύκαμπτη κεραία αυτοκινήτου 30cm Blister. Η κεραία είναι Universal και είναι εφοδιασμένη με δύο αντάπτορες μεγέθους 6mm και 5mm. 

Κανονική τιμή 4,75 € -20% Τιμή
3,80 € -20%

 • Μειωμένη τιμή
Εύκαμπτη Κεραία Αυτοκινήτου...

Εύκαμπτη Κεραία Αυτοκινήτου 38cm Blister
TME3801

Εύκαμπτη κεραία αυτοκινήτου 38cm Blister. Η κεραία είναι Universal και είναι εφοδιασμένη με δύο αντάπτορες μεγέθους 6mm και 5mm. 

Κανονική τιμή 4,98 € -20% Τιμή
3,98 € -20%

 • Μειωμένη τιμή
Ηλιοπροστασία Αυτοκινήτου...

Ηλιοπροστασία Αυτοκινήτου "Silver Sun"
SILVER2

Ηλιοπροστασία αυτοκινήτου Silver Sun που προστατεύει το αυτοκίνητο από την UV ακτινοβολία. Διατίθεται σε 3 μεγέθη για να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει στο αυτοκίνητό σου ενώ περιλαμβάνει τσάντα αποθήκευσης. 

Κανονική τιμή 2,98 € -20% Τιμή
2,38 € -20%